Sencor SLE3211M4 firmware

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PotPalo

Sencor SLE3211M4 firmware

#1 Příspěvek od PotPalo »

Nemáte niekto firmware pre túto starinu? Sencor SLE3211M4. TV po zapnutí zobrazí logo, chvíľku čaká, a následne pukne v reproduktoroch a TV zhasne. Potom skúša zapnúť znova.

Nejaký firmware som našiel na elektroda.pl, ale nemôžem sa tam prihlásiť, nejako im nefunguje overenie účtu (alebo som zadal blbý mail pri registrácii, neviem).
felixbejk

#2 Příspěvek od felixbejk »

Nevim jestli to byl přesně tento typ, ale určitě to byl Sencor cca 70 uhlopřička. Chovalo se to tak jak popisuješ a byla v háji eepromka, 25něco. Dal jsem novou prázdnou a rozjelo se to. Evidentně si to do ní ukládalo nějaký nastavení a když nekomunikovala, tak se vypla, když komunikace proběhla a byl to nesmysl, tv si to přebrala.
PotPalo

#3 Příspěvek od PotPalo »

Tak nejaký firmware už mám, až budem mať čas tak ho odskúšam. Zatiaľ ďakujem.

edit: teraz som TV len tak zapol aby som spočítal ako dlho tam je to logo než sa to reštartuje. Zapol som to, logo čakalo asi 20 sekúnd, a po puknutí a reštarte už naskočila ponuka úvodného nastavenia. Večer to ešte budem skúšať. Predtým to tiež takto skapalo, že všetko išlo, a po vypnutí a zapnutí už iba logo. Tá pamäť asi bude nejaká načatá.
Ivan_01

#4 Příspěvek od Ivan_01 »

tie pamäte sú citlivé na teplo, keď je studená ide, po zohriatí nejde, bežná vec.
PotPalo

#5 Příspěvek od PotPalo »

Tak už konečne som na to mal čas, tak som vyletoval EEPROM (je tam Winbond takže nič až tak hrozné, nemenil som ju), naprogramoval a osadil. Funguje. Týmto ďakujem obom pánom ktorí mi poslali firmware.
Naposledy upravil(a) PotPalo dne 27 dub 2026, 17:55, celkem upraveno 3 x.
jandur

#6 Příspěvek od jandur »

no neviem aku eeprom si vyletoval ked tam ziadna nie !! je ale mozno si myslel spi flash 25q64 kde skutocne je fw..
ono keby si lepsie pohladal po forach existuje aj exe subor kde das dump svojho fw a on ti ho jednym klikom opravi
PotPalo

#7 Příspěvek od PotPalo »

No dyť říkám... serial EEPROM... to je skoro to isté ako SPI Flash :wink:
(jasné že 25Q64, som sa blbo vyňadril...)
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“