Digitální Orwel
Moderátor: Moderátoři
Digitální Orwel
Volal jsem na 158 ohledně doporučeného postupu v určité věci a jakmile to operátor zvedl a začal zjišťovat moji polohu, zapla se mi na mobilu wifina resp. ji zapnul on, aby podle okolních wifin ověřil zaměření/moji polohu. Vypnul jsem ji zase manuálně hned po hovoru. OS je aktuální.
Je to tunel do mobilu...
Všiml jsem si také, že mi opakovaně v mobilu mizí fotky konkrétních lidí. Synchronizaci mám vypnutou.
Co dalšího můžou na mobilu ovčana?
- radioelectrum
https://tadesco.org/skutecne-neskutecna ... -na-hrade/
K věci - jak ti mizí fotky? Nemaže ti manželka jen baby co se jí nelíbí?
Chápu že u vás je internet moderní výkřik techniky, updaty OS zbytečná záležitost; vzdálený přístup, sběr dat, krádeže identity a počítačové podvody je scifi povídání z Marsu a jediné co tě přesvědčí, jsou vypáčené dveře chlívka a chybějící čuník.jezevec píše:Myslím, že by to vyřešila čepička z alobalu...
A tak ti nebudu brát víru v posvátnou moc alobalu. Kéž ti funguje ještě dlouho a za všech okolností.
Souhlasím. Otázka je, co dalšího na vzdáleném mobilu mohou provádět.forbidden píše:O tom ELS jsem nevěděl, za mě je to užitečná služba... Toto může dost pomoct.
Mohou prohlížet moje fotky aby zkontrolovali nezávadný obsah? Pedofily je třeba najít a já se ptám, jak dalece jsou v tom nápomocny stávající zákony a legislativa. ;-/
Mohou promáznout takové fotky (vzdáleně), nebo jiné - třeba nepohodlné, kompromitující, usvědčující... ?
A kutilmile - nelituju tě