Digitální Orwel
Moderátor: Moderátoři
Na Win10 by tiež nemali chodiť aktualizácie bez konta mrkvosoftu, a chodia, stále sa niečo sťahuje a inštaluje.
Ešte je možnosť že fotky nemiznú, ale ich mobil komprimuje do toho čudného formátu. Ono keď je na karte nemej ako tuším 30% voľného miesta, tak to namiesto JPG začne robiť už neviem aký formát. Možno komprimuje aj fotky ktoré neboli dlho otvorené, čo ja viem.
A neměl by náhodou cloud tvořit zálohu, takže by se měla vymazaná fotka v cloudu při synchronizaci s founem právě v tom mraku obnovit?PotPalo píše:Tak pozor. Keď niekto vymaže fotku v cloudu, tak sa pri synchronizácii môže vymazať aj v mobile. Záleží čo má prioritu.
A kutilmile - nelituju tě
Vidím to stejně. Dlouhodobá zkušenost a dobrá rada: neskladujte v mobilu důležité dokumenty/fotky, sms,...EKKAR píše:Můj názor je, že to jsou governmentem vnucený "zadní dvířka" už na úrovni mobilního operátora, nejen v systému samotnýho aparátu. A u takovejch vnucenejch funkcí doslova nikdo z ofčanů neví, co mu "Velkej Bratr" může a co ne.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Mám mobil Sony Xperia 10V, Android 15 a ta možnost nastavení tam není.masar píše:Ano. V androidu 10 je to v Nastavení tady:
EDIT:
Aha, už jsem to našel. U mě je to v nastavení "Bezpečnost a stav nouze", tam se nachází "Služba určení polohy v nouzi".
Právě tahle služba ti zapla wi-fi při hovoru s PČR, kvůli čemuž jsi založil vlákno a teď tě najednou netrápí?kulikus píše:Aha. Zrovna tahle služba mně netrápí...
Operátor spravuje především mobilní (2-3-4-5G a LTE) sítě. A skrze ně může používat zmíněnou službu. Máš to nějaké popletené.kulikus píše:Ale když už - jak mobil nasype operátorovi seznam wifinek během hovoru - přes internet?