-----------------------------------------------tiktak1953 píše:Pozrite, tu je vyplnovanie žiadosti co som nasiel nahodov v mojej elektronickej schranke ako som vyplnoval na portaly Slovensko.sk aby ste verili z roku 2024,tak isto bolo aj 2025 a bude sa vyplnovat aj 2026. Toto nie su vsetky stranky žiadosti,to by ste nadavali! Tu problem nemam s ziadostou,........
NERAGUJTE ale musim uviest veci na spravnu mieru! Tu na stranke 2 vidite mnou vyplnenu ziadost z roku 2024! Takze nemam problem s vyplnanim JŽiadosti.Nepotrebuvol som pomoct z vyplnovanim aby bolo jasne. Od vas som chcel pomoct z otvorenim prilohy JZ v formate XML a nic viacej. Ja som ju otvoril zle,myslel som ze sa da aj citetelnejsie,len neviem sam najst spravny otvarac. Ostatne veci co ste pisali boli zbytocne,nepomohli mi ako ste pisali.Ze vsetko co vy podaktorí viete ja neviem,to ale je normalne.Ked nechcete pomoct tak sa neozyvajte,nepiste pí.oviny.Ani vy neviete stotinu co ja a nikoho nikdy zato neurazam! Otazka do vasich radov,kolki ste ako ja postavili prve satelite primace podla AR ako ja?Piati z tolkych clenov? Podla AR pre konstrukterov som vyrabal,nabijacky,zvaracky a mnoho dalsich veci co sa nedali kupit lacno pre chudobneho človeka!Hlavne ze ste tu mnohi mudrí a drzi! S mnohymi bastlirma som sa zozpraval aki su tu ludia,sem chodia!Vstci ale tvrdili to iste ,ze Hill je jeden slusny clovek ako nikto .Vdaka za pochopenie. Ku tomuta sa uz nebujem vyjadrovat.
-----------------------------
Mam aj obrazky satelity niekde na USB,len teraz to hladat nebudem.Mnohi z vas o tom ze som vyrabal vedia!
---------------------------------
Ze niesom ziadne béčko,dolozim dalsie obr.
Mudrlanti co tu uražate-dajte niečo aj vy z vlastnej hlavy.Nie co ste sa naucili od druhych!