Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Nech sa páči.HF_Tech píše:Větší sranda by byla třeba nechat zmizet ekecala
tramtadadááá
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... hor=ekecal
- martinkopp
Proto tak zřídka promazávám, ačkoli si někteří o to přímo říkají, nemám zájem, aby vlákno ztratilo smysl, a nemám čas na to, číst všechno, abych poznal, že stejně už dlouho smysl nemá.
Influenceři tvoří na kšeft, tak musí něco napsat, i kdyby to byla kravina. On se vždycky najde někdo, kdo nejen bude ztrácet čas čtením, ale napíše i nějakou reakci. Ovšem na této platformě nevydělají, tady je dostatek takových, kdo mají jen tu potřebu psát, a to zdarma... ovšem těch, kdo píšou zdarma reakce, je taky moc. Třeba nerozumí tomu vesmírnému žargonu. Některé dokonce jediný autor tlačí v žaludku, jak vlka Karkulka s babičkou, proto jsou trvale ve střehu, co zase napíše, aby mohli reagovat. A reagují, ať už má pravdu, či ne, prostě obsah není důležitý, sem tam se něco vytrhne, aby se neřeklo.
Vynechal jsem něco?
Úplně v barvách vidím, jak se na Petřinách otřásá země ...Hill píše:Máš pravdu, lidi prostě mají moc času. ... Některé dokonce jediný autor tlačí v žaludku, jak vlka Karkulka s babičkou, proto jsou trvale ve střehu, co zase napíše, aby mohli reagovat. A reagují, ať už má pravdu, či ne, prostě obsah není důležitý, sem tam se něco vytrhne, aby se neřeklo.
Vynechal jsem něco?
A kutilmile - nelituju tě
Zato dunění z České Třebové se rozléhá až do Údolí OpicEKKAR píše:Úplně v barvách vidím, jak se na Petřinách otřásá země ...Hill píše:Máš pravdu, lidi prostě mají moc času. ... Některé dokonce jediný autor tlačí v žaludku, jak vlka Karkulka s babičkou, proto jsou trvale ve střehu, co zase napíše, aby mohli reagovat. A reagují, ať už má pravdu, či ne, prostě obsah není důležitý, sem tam se něco vytrhne, aby se neřeklo.
Vynechal jsem něco?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To spíše vypadá, jako že někoho honil a on mu uhnul mimo trať...