Akú benzínovú kosačku
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
B/S ako taký by mal byť spoľahlivý, len neviem ako táto rada, preto ma zaujíma či má niekto skúsenosť s ňou... Bez B/S a Hondy zostáva snáď už len Huska a čína... Tá prvá tiež lacná nie je, to druhé je total lotéria, na štartovanie, výkon, výdrž... Vychádza mi to zatiaľ na ten WORLD Elite 48 SQ B, pri tej cene...
A kutilmile - nelituju tě
Nj... To tu práve je...kejki píše:.....živit druhou nemovitost musí mít fakt vážný důvod.
Tak Kosačka WORLD Elite 48 SQ B už parkuje v garáži. Plus 2x 0,6l B/S SAE 30 , jeden po piatich hodinách, ďalšie po 20h/cca roku, náhradná sviečka, nech je pre prípad po ruke... Náhradný filter som nebral, vraj nie je zaručené, že sa časom v regáli ekologicky nerozloží, a tamten len vyklepať alebo prefúknuť (ja tak vysavačom...), uvidíme... Nôž po ruke nebol, ale vraj ho budem meniť výnimočne...
Prvý dojem vynikajúci, aj druhý na záhradke. Prednosť dostala polovička, spustila to tak na štvrtý raz, predsa len sa treba k tomu správne postaviť, a keďže to mala na zajaca, v momente zmizla z miesta aj s kosačkou. Keď sa mi ju podarilo odchytiť, našli sme optimum medzi skapávaním a rýchlosťou kosenia viac pri korytnačke, čo bolo prijateľnejšie. Mne štartuje spoľahlivo, sytič automat, pojazd rýchlejšej bežnej chôdze vyhovuje, tie veľké kolesá na ložiskách sú k nezaplateniu... A tak ako sa hovorí že motory sú prispôsobené veľkosti noža, pri tej 46-ke toto ťahalo dostatočne, tých 140 ccm tu pri mulč režime redšej trávy bohate stačilo aj s rezervou, snáď si teda pôjde takto svoje aj na záhrade, kde je to dosť hustejšie, a budem plniť kôš...
Pri čistení noža a pod. vraj nakláňať výlučne dvihnutím prednej časti, čiže sklopiť na riadidlá... Výmenu oleja vraj odsávačkou netreba, stačí nakloniť na stranu nalievacieho hrdla, vytečie vraj cca 0,5l...
Ďakujem všetkým za pomoc pri výbere, max. spokojnosť.