Pro sportovní fandy

Aktuality a zprávy z oblasti elektroniky, komunikační a výpočetní techniky, teorie či software

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kokun

#16 Příspěvek od kokun »

Tak dnešní El Clásico už je minulostí - jedním slovem, pohádka.
A tomu ještě odpoledne předcházelo anglické derby v PL - Liverpool - Manchester Utd. - které mj. sledoval z VIP lóže třeba i legendární brazilec Pelé :wink:
Kam se na tohle hrabe ta naše "horská liga" - jako např. ta včerejší fraška Sparta - Teplice (mám na mysli hlavně ten herecký výkon Lafaty).
Utkání Plzeň - Liberec jsem ani nesledoval, poněvadž se hrálo souběžně s tou PL.
Honza - kokúň

#17 Příspěvek od kokun »

Včera večer se v La lize odehrálo další El Clásico - tj. derby mezi FC Barcelona a REALem Madrid.
Tři kola před koncem ligy si zajistila Barcelona titul, po výsledku 2:0 :!:

Nádherný zápas se odehrál na barcelonském stadionu Camp Nou - největším stadionu v Evropě (s kapacitou téměř 100.000 diváků - 5x větší než slávistický Eden).
Nádherný zápas, korunovaný velkými oslavami (ukázněných!!!) fanoušků. Po skončení zápasu, trvaly přímo na stadionu více než hodinu - a určitě pokračovaly v centru města až do rána.

Výhra v El Clásicu začala oslavy. Barcelona porazila Real a má 29. mistrovský titul

Obrázek

Jaký kontrast oproti "našemu" derby pražských "S" - kdy se pražský zápas (spíše jeho předčasný konec) přetřásá ve většině evropských denících. Tímto má český fotbal "z ostudy kabát" (když ne celosvětový), tak určitě celoevropský 8O :scared:
Honza - kokúň

#18 Příspěvek od martinkopp »

Na druhou stranu, tak rychle pelášit jako když začali házet světlice jsem fotbalisty na hřišti neviděl za celý rok :-)
Odpovědět

Zpět na „Co je nového?“