Panasonic TC2195 píská zdroj
Moderátor: Moderátoři
Mohu se zeptat odborníka nač je kolem obrzovky natažený ten odizolovaný drát? Je tam dokola demagnetizační vinutí a ještě jedna smyčka připojená na patici obrazovky. Dík za vysvětlení, budu zase o něco chytřejší.
vedek píše:Nerozumím otázce, jsem amatér, myslíš na patici obrazovky? Tam jsem to kontroloval, na pohled se to zdá dobré.
Mohu se zeptat odborníka nač je kolem obrzovky natažený ten odizolovaný drát? Je tam dokola demagnetizační vinutí a ještě jedna smyčka připojená na patici obrazovky. Dík za vysvětlení, budu zase o něco chytřejší.
nejspise GDN obrazovky ...
jinak ja co jsem mel ted panasonic tak ve Zdroji je nejaky IO STR a pri jasnejsich scenach piskalo VN ........ stacilo zchladit VN nebo to STR fenem
a piskani ustalo ...... tobe to STR muze { pokud je to obdobne zapojeni }
delat taky psi kusy .....
-Czech-Dc-Hub-
Včera se mi podařilo obraz nějak nastavit, ale je stále rozmazaný a dost tmavý. Při pokusu zaostřit obraz pootočním pot. naVN trafu se obraz rozbil a zase se ozvaly ty podivné zvuky z obrazovky. Při vrácení pot. zpět drnčení z obazovky zmizelo, obaz naskočil, ale rozmazaný a tmavý. Připadá mi to jako že nějaký obvod zakmitává. Profici poraďte co ještě vyzkoušet, než ji hodím do kontejneru. Dík.
-
Návštěvník
-
Návštěvník