převzal jsme od rodičů sekačku s tím, že má nějaký divný běh motoru. Jim, fungovala 5 let a i letos s ní ještě sekli.
Jedná se o Fieldmann FZR 4210-B.
Když jí ale nastartuji, tak po spálení napumpovaného benzínu zdechne a má strašně kolísavý průběh, přikládám video.
1 - Prvně jsem zkoušel odmontovat víčko nádrže od benzínu a sekačka jela, ale otáčky jely úplně nahoru a dolů. Jakmile jsem zavřel víčko, tak to zdechlo. To víčku jsem pročistil, jak se dalo, tak nvm, zda může být problém v něm.
2 - Poté jsem na doporučení vyčistil karburátor a vše co se tam dalo, viz foto. Prý ty sekačky trpí na znečištění a ucpání trysek ale z fotek je vidno, že jsou vyčištěné.
3 - Po vyčištění toho karbce už ale nejede ani bez víčka na nádrži --> VIDEO
4 - Oleje je dost, už trošku jetý ale.
5 - Vzduchový filtr jsem taky zkoušel dávat pryč, jak se to bude chovat, ale ať s nebo bez něho, tak je výsledek stejný.
Jinak sekačka startuje krásně na první dobrou vždycky. Ale spálí se napumpovaný benzín a konec.
Posílám i foto svíčky. jak jsem ji očistil a pak foto po asi 5 krátkých startů, než mi to vždy zdechne.
Rád bych si to spravil sám, ale teď už budu potřebovat pomoc. Pokud bude třeba tak rozeberu vyfotím, už to znám navzpaměť, aspoň ten karburátor. Díky všem za rady.
Video
https://filebin.net/zikkvyivrb8oo9r6
Svíčka po vyčištění

Svíčka po 5 pokusech

[/b]