samec píše:A ty tej informácií bezhlavo veríš? Vôbec nepripúšťaš možnosť, že sa môže jednať práve o propagandu jednej zo strán?
Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Dnes u nás , zatiaľ, funguje aspoň https://www.youtube.com/watch?v=uoMp-Ouqb-E&t=2s
To sedí, ale on si nikdo z redaktorů nechtěl jít sednout.xsc píše:Dikobraz byl přímo šiřitelem rudé propagandy, kromě období kolem roku 1968.
Při jednom stěhování jsme na půdě objevili balíky Dikobrazu, tak jsem jeden zabavil. Byly v něm ročníky 1974 a 1975. Přečetl jsem je za noc a nezasmál jsem se. Co příspěvek, to propaganda, ten Dikobraz stál prostě za howning.
To i ty ledvinové šutry, co se mnou tu noc kroutily, nebyly tak strašné.
A kutilmile - nelituju tě
To se mi nezdá. Nepamatuji se, že bychom u nás někdy vyráběli něco s tak krátkejma vývodama. A při luštění nápisu je celkem zřetelný nápis ELECTRIC, a to mi nic našeho nepřipomíná. Ani ty "kytičky" okolo nevypadají, jako logo našich firem. Nápis dole by mohl být 105/205, ale za to ruku do ohně nedám...samec píše:...Vo videu používa československú spájkovačku?
Na našich páječkách bylo vždy logo ESČ, značení dvojité izolace, napětí/výkon např. 220/75 a pak další, jako typ apod. A tyto údaje byly vytlačeny na opačné straně krytu, než je zde.
A ano samče, zeptal ses umělé hlouposti uvěřil jsi. Budiž ti to k dobru jako varování.