A ohledně oněch písmen. Z pochopitelných důvodů má většína lidí k ruštině averzi. A ta písmenka už zapomínám i já, "oni" taky příliš kvalitních součástek neměli, takže ke čtení a bádání je potřebuju (ta písmena) míň a míň. Tuzemských (či západních) číslicových obvodů je "všude dost", EPROMky za moc nestojí a ten jediný klíčový IO do Didaktiku to nespasí.
o azbukvicích - odděleno z P: K573RF5
Moderátor: Moderátoři
A ohledně oněch písmen. Z pochopitelných důvodů má většína lidí k ruštině averzi. A ta písmenka už zapomínám i já, "oni" taky příliš kvalitních součástek neměli, takže ke čtení a bádání je potřebuju (ta písmena) míň a míň. Tuzemských (či západních) číslicových obvodů je "všude dost", EPROMky za moc nestojí a ten jediný klíčový IO do Didaktiku to nespasí.
Bohužel, kvůli dost tvrdýmu prosazování rozdělení specializovanejch výrob právě v elektronice se NĚKTERÝ jejich součástky staly nenahraditelnýma - prostě proto, že nikdo jinej je v rámci RVHP nesměl vyrábět a musel používat ty jejich - příkladem budiž použití tunelovejch diod v modulech spouštění synchronizace vošklivoškopků pro stovky MHz, ECL předděličky pro mikrovlnný rozsahy čítačů a našly by se desítky dalších případů. Nejsou nezbytný proto, že by byly tak kvalitní, ale protože prostě jiný nejsou.judeware píše:... Z pochopitelných důvodů má většína lidí k ruštině averzi. A ta písmenka už zapomínám i já, "oni" taky příliš kvalitních součástek neměli, takže ke čtení a bádání je potřebuju (ta písmena) míň a míň. Tuzemských (či západních) číslicových obvodů je "všude dost", EPROMky za moc nestojí a ten jediný klíčový IO do Didaktiku to nespasí.
A kutilmile - nelituju tě