Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Zdravím. Přestal mi komunikovat tento regulátor teploty. Samotný regulátor snímá teplotu , lze jej programovat. Na přijímači jsem zkontroloval napájení , vše OK. Jak zjistit na které stráně je problém. Je možné že se nějak porušilo spárování ? Když ano tak jak to spárovat.Děkují
Návod: https://www.scribd.com/document/6234133 ... 000-2000TX Má přijímač nějaké ty v návodu zmiňované ledky? A přepínač na boku? Očekával bych jako jednu z možností, že v přijímači bude napájení přes srážecí kondenzátor a ten bude mít sníženou kapacitu...
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Pokud by nepomohl návod (nedokážu jej teď otevrit), tak se mrkni na návod od termostatů Salus, dělají je ve stejném designu.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Možná mimo mísu, ale není na jednom z modulů přepínání frekvencí pro komunikaci- tedy spárování s tím druhým modulem ?Na meteostanici jsem měl stejný problém.(malý posuvný přepínač)
Reset jsem vyzkoušel-nic. Přepínač tam je, ale nikdo do něj nezasahoval . Stejně nemám návod jak to spárovat. Termostat ze dne na den přestal fungovat.