VCR AVEX VM 6465 mechanika
Moderátor: Moderátoři
VCR AVEX VM 6465 mechanika
na pdobnom AVEXE som opravoval iba elektroniku nie mechaniku.
su aj ine typy tychto AVEXOV? tento konkretny typ je to 2 hlavovy mono.
Dakujem za rady.
re
Avex
Jinak pokud máš zájem,tak mám doma asi tři AVEXY......
Re: Avex
kybl píše:DjRix,chtěl bych tě vidět,jak budeš sedět u AVEXU a dávat ho dokupy,pokud Ti někdo donese mechaniku v pytlíku!!!!!!!!Nehledě na to,že v dnešní době se podívej laskavě na ceny náhradních dílů na AVEXA a laskavě se podívej,za kolik koupíš nějakej šrot v makru a tak.Je trošku jiná doba,jestli jsi si nevšiml...A jak znám lidi,tak by to chtěli opravit tak za 200Kč.
Jinak pokud máš zájem,tak mám doma asi tři AVEXY......
No a bart to řekl za mě.Ta mechanika není složitá,přes celou je díra kterou musí být přes modekolo v základní pozici vidět.Avexů jsem dělal za svůj život asi jen 10,a u všech mi donesli mechaniku na atomy v pytlíku!!!!!
Naposledy před asi půl rokem jsem dělal avex do kterýho jsem objednával novej výtah za 900 stovek a videohlavy za 1500,-,celkem i s prací mi borec vysolil tři a půl litru a chtěl to!!!! Tak proč mu nevyhovět? Kolik lidí má doma takový veterány a chtějí aby jim fungovaly,co? Já vidím že jich je dost.
Jinak pokud máš doma tři avexy tak jak jsem už psal měl bych zájem o ten VOH,ale pokud možno v solidním stavu.
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Avex
DjRix píše:....Naposledy před asi půl rokem jsem dělal avex do kterýho jsem objednával novej výtah za 900 stovek a videohlavy za 1500,-,celkem i s prací mi borec vysolil tři a půl litru a chtěl to!!!! Tak proč mu nevyhovět? Kolik lidí má doma takový veterány a chtějí aby jim fungovaly,co? Já vidím že jich je dost.....
No tak to klobouk dolů, já bydlím asi v nějakým blbým kraji jako kýbl
Jinak ty Avexy, já bych ho do opravy nevzal protože se klidně přiznám, že tu mechaniku jsem fakt neměl rád, naštěstí se mě v životě dostaly do ruky jenom asi 4 kousky. A dneska už je to tak starý, že bych neměl odvahu riskovat případné další problémy...
Jinak máš pravdu že kolikrát to až svádí takovým
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
DjRix píše:No to se mi stalo jen jednou,jinak je to ůplně stejné jako u vás....![]()
Jinak máš pravdu že kolikrát to až svádí takovýmříct že to teda spravovat nebudeš a ať ti to tam raději nechá pro někoho kdo ještě dokáže ocenit kvalitu....Teď jsem s těžkým srdcem prodal svýho decka 600stovku za 3apůl litru i když mě stál kdysi 12tisíc,ale co už s kazetama.No a v bazaru se mi vysmáli že tak pětikilo a to ještě možná,tak jsem raději počkal na takovýho fandu který mi za těch tři apůl málem utrh ruce....
JJ, mám NV-HD650 a NV-HS950. Nedám to z ruky, takovou kvalitu už nekoupím a kazety přeci jen pořád používám, na digitální kameru jsem se taky ještě nezmohl takže filmuju svým Panasonicem S-VHS-C , proto jsem vlastně tenkrát pořizoval i tu S-VHS 950ku. Stálo to těžký prachy a dneska by mě za to někdo dal pár stovek, pokud bych nenašel podobného fandu jako ty
Technika jde strašně dopředu, když si vzpomenu kolik jsem dal za digitální mixpult i s trikovou kartou k té kameře, tak radši ani nemluvím. Uběhlo pár let a dneska je to historie, všechno se dělá digitálně na PC....