NiMH 1,2V D (HR20) CITYORK 10 000mAh
Moderátor: Moderátoři
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
NiMH 1,2V D (HR20) CITYORK 10 000mAh
Varuji tedy jak před e-shopem JOOM, tak zejména před bateriemi CITYORK (PALO) NiMH D 10 00mAh (8 000mAh), je u nich lživě uváděná kapacita, která u většiny kusů není ani poloviční.
https://www.tme.eu/cz/details/accu-d_11 ... gp/1100dh/
- patrikvarga
rnbw píše:Tie GP nemaju vystupeny + pol.
Obrázky produktů jsou pouze demonstrativní
- Přílohy
-
ACCU-D_11000-GP.pdf- (87.14 KiB) Staženo 47 x
forbidden > Používám je např. v rádiu a vydrží fakt dlouho. Navíc 4 v sérii dávají 5V, to se někdy taky hodí.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Na obrázku i ve specifikaci pod obrázkem je uvedeno nízké +. Moc se v tom neorientuju, ale řekl bych že jsou určené do akupacků a ve schránce na klasické baterie by to nízké + nedělalo dobrotu.dj_Paul píše:nebylo by lepší si koupit poctivý?
https://www.tme.eu/cz/details/accu-d_11 ... gp/1100dh/
Ale mají tam o trochu dražší i s vystouplým +: ACCU-D/11000DH-GP
Přiznávám se bez mučení, že jsem šel po co nejnižší ceně a že ty baterie budou mít méně než poloviční kapacitu jsem nečekal.rnbw píše:Tie GP nemaju vystupeny + pol.
Ale lepsie je nakupit vymyslenu "znacku" z pochybneho obchodu a potom sa divit...
Než jsem koupil ty čínský šmejdy, tak jsem dostal tip na tyhle: Camelion 10 000mAh
Ale holt se mi zdály moc drahý, tak jsem koupil levný. No, alespoň jsem se poučil pro příště.
Mám to do radiomagnetofonu PHILPS AZB798T/12. Sice je to taky šmejd, se zvukem jakoby to hrálo z nějaký roury, ale na nenáročný poslech DAB+ rozhlasu to stačí. A jelikož to máme v polici daleko od síťové zásuvky, tak jede z baterií.forbidden píše:Otázka mimo, do čeho se takový články dnes hodí? Já jsem už děsně dlouho nenarazil na nic, do čeho by pasovaly buřty, anebo malý buřty. Naposledy snad jako fakan na táboře, vedoucí měli ty velký kovový baterky.
8 malých buřtů je třeba v megmetu Kyoritsu.forbidden píše:Otázka mimo, do čeho se takový články dnes hodí? Já jsem už děsně dlouho nenarazil na nic, do čeho by pasovaly buřty, anebo malý buřty. Naposledy snad jako fakan na táboře, vedoucí měli ty velký kovový baterky.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
asi tak, jeden 🤐 vyhazuje prachy za obskurní shit a druhej to vyřeší tím, že pude pořídit jinou rejžáckou děvku, ehmrnbw píše:Tie GP nemaju vystupeny + pol.
Ale lepsie je nakupit vymyslenu "znacku" z pochybneho obchodu a potom sa divit...
Pokud chceš vole používat buřty, tak jediný rozumný řešení normálně myslícího člověka je vzít redukcu ze třech tužek a nakrmit to černejma enelůpama. Skutečná garantovaná kapacita minimálně nejakejch 7,5 Ah, s potlačeným samovybíjením z toho můžeš vytáhnout ve výsledku ai vyšší užitečnou kapacitu, než z obyč šmejdu, a minimálně 500 nabíjecích cyklů je podobný jak u průmyslovejch článků. Samý jistoty a sociální pozitíva.
Šest redukcí a 18 černejch enelůpů ti dodám za 2070,- vočí a máš to na příštích deset let. Tak su zvedavé na ty výmluvy