Jaký inkoust do zapisovačů metra

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
joskot33

#16 Příspěvek od joskot33 »

Dobrý den,
Nechápu proč mi můj předchozí příspěvek uzamkly ŽÁDNÁ DUPLICITA TO NEBYLA!!! protože zaprvé: nikde zde na baslírně jsem diskuzi na téma inkoustu do wattregu nenašel (možná jsem hledal špatně, ale nenašel).
A zadruhé: tato diskuze byla na uplně jiné téma, zde jsem se kdysi ptal na inkoust do termografu TERMOGRAF a ZAPISOVAČE WATTREG jsou dva úplně ODLIŠNÉ!!! přístroje a každý z nich pracuje NA ODLIŠNÉM PRINCIPU ZÁPISU!!!
Navíc se zde ta diskuze zvrhla do renovace jakých si pásků do tiskáren či co, takže se zde člověk stejně dozvý "*****" (doplňte si slovo na pět jaké chcete).
Kremik

#17 Příspěvek od Kremik »

Možná to bude tím, že je dneska Den otců. Modi si lízli, tak dnes zamykaj jak diví :D Já se zas kvůli tomu nedozvím, pod kterým silným vysílačem Behemot celý život proměřoval LEDky :(
Hape
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hape »

joskot33 píše:Dobrý den,
Nechápu proč mi můj předchozí příspěvek uzamkly ŽÁDNÁ DUPLICITA TO NEBYLA!!! protože . . .
A napsal jsi stejnou nebo podobnou SZ (soukromou zprávu) jimirkovi? Třeba kdybys mu to vysvětlil, tak by tvé vlákno odemknul.
samec

#19 Příspěvek od samec »

Lebo je jedno, či zapisuješ teplotu, alebo výkon, lebo papier znesie veľa, ale keď raz atrament neni, rozumej neni vo všeobecnosti, tak neni ani keď došpecifikuješ konkrétny typ prístroja.
Yarda1

#20 Příspěvek od Yarda1 »

Jen jsem si vzpomněl, když Tesla co jsem tam byl od školy sklapla paraple, ve firmě co jsem se uchytil, sháněli nějaký termopapír do mechanického oscilografu. Taky jsem ho už nesehnal. Mám dojem, že nějaká firma to snad tehdy nabízela, ale ne po kusech ale po celých balících. A o to jsme neměli zájem.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
fredis

#21 Příspěvek od fredis »

Rotor rotuje a stator stagnuje...
golemson

#22 Příspěvek od golemson »

Jen mimochodem, inkousty do zapisovačů byly anilínové barvy, tzn. na bázi metylalkoholu. Pokud to někdo naředí, nebo propláchne obyčejným lihem, tak se to srazí a ucpe a hlavně přestane psát. Řešil jsem to ještě za komančů ve špitále.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“