Core Duo
Moderátor: Moderátoři
Core Duo
Zapnu, naběhlo logo Intel, pak logo XP a pod ním začala běhat zaváděcí lišta. V určitým místě se zastavila a na okamžik problikla "modrá smrt" a zase to jelo od začátku jakoby se smáčknul reset.
Zkusil jsem proházet paměti v bankách, přepastovat procík, přeměřit zdroj při zatížení 3,3, 5 a 12V každej trapičem 10A a žádnej vliv. Prohlídl jsem elyty na desce kolem procíku, všechny vypadají dobře. Zkusil jsem jinou grafiku, vyhodit rozšiřující desky ve sběrnici, stále stejný.
Tak už mě zbývá jen HDD, je tam SATA Maxtor 160GB. Zatím jsem se nikdy nesetkal s tím, že by vadnej disk poslal PC do modrý smrti. Je to vůbec možný? Zítra ho zkusím přidrátovat do jinýho PC na eSATA kšandu.
Nebo po čem jiným jít?
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Když koukám do svýho "vrakoviště", našel jsem WD5000AADS Sata ale je na něm napsanej otazník a nepamatuju proč. Na HDTune prošel bez chyby ale není ho do takový vykopávky škoda?
Pak jsem našel ještě ST3250820NS, na něm je dokonce napsáno OK a XP ale nevím z jaký mašinky. Musím ho prozkoumat, co na něm vůbec je, a v jakým je stavu.
Reallocated Sectors = 0 takže přemapování zatím žádný
Current Pending Sector = 1 jeden nečitelný sektor
Offline Uncorrectable = 1 opravdu vadný sektor
Dá se ten Maxtor nějak donutit aby se přemapoval?
Našel jsem zdravej ST3250820NS a tak na něj zkusím natlačit pomocí HDD Raw Copy obsah toho přichcíplýho Maxtora.