Úplně zneviditelněný nebudou - ve vlákně budou vidět dvě vodorovný linie, normálně oddělující posty - a mezi nima bude text zhruba ve znění "Ten, kterýho jste označili jako nepřítele, sem dne X v Y hodin vložil příspěvek". Vlastní text postu pro něj ale bude zviditelněnej až po dalším rozkliknutí - bez něj jen ta 1 řádka.Valdano píše: 13 črc 2026, 23:34...
Pokud někomu vadí konkrétní diskutující tak si zobrazování jeho příspěvků může vypnout tím, že si ho v sekci "Přátelé a nepřátelé" zařadí mezi "nepřátele" a jak je uvedeno v popisu zprávy od těchto "nepřátel" pro něj pak nebudou viditelné.
VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Ten druhý, mnou včera popisovaný, již též „zmizel“. Dík.
Pak je druhá možnost - na "Obsahu fóra", kde je již seznam obsáhlý, (tuším 500 posledních témat), leč příliš strohý.
Nešlo by buď ten komfortní pod "Novými příspěvky" adekvátně rozšířit, nebo ten pod "Obsahem" doplnit o užitečné info?
Vlastně by mi stačilo, kdyby zde byl jeden pořádný, nevidím důvod pro jeho duplicitu.
A pak ještě jedna věc. V obou seznamech je uveden autor posledního příspěvku. To je dle mého informace nepodstatná, ve vlákně může být od mé poslední návštěvy více příspěvků, k čemu je mi info kdo přispěl poslední? Uvítal bych, kdyby tam bylo kdo vlákno založil, to je (zvlásť při procházení fóra) informace velmi podstatná.
Šlo by to?
Přítel/nepřítel – to má být co, Ekkare? Je přeci normální, že se občas lidé nepohodnou. Pokud s někým nesouhlasím, a nechci se s ním hašteřit, nemusím na něj vůbec reagovat, ani předvádět na fóru své vysoké ego. K čemu je dobré, nálepkovat uživatele na přátele a nepřátele?"Ten, kterýho jste označili jako nepřítele, sem dne X v Y hodin vložil příspěvek"
To je jedna z možnejch uživatelskejch funkcí tohohle enginu. Má to i další funkce, hlavně to brání osobě označený za nepřítele spamovat ti SZ schránku. Na AV-mánii jsem takhle musel blokovat Fčelaře, jinak bych měl schránku vyčerpanou za pár dní ...Otkundes píše: 14 črc 2026, 07:13Přítel/nepřítel – to má být co, Ekkare? Je přeci normální, že se občas lidé nepohodnou. Pokud s někým nesouhlasím, a nechci se s ním hašteřit, nemusím na něj vůbec reagovat, ani předvádět na fóru své vysoké ego. K čemu je dobré, nálepkovat uživatele na přátele a nepřátele?"Ten, kterýho jste označili jako nepřítele, sem dne X v Y hodin vložil příspěvek"
A kutilmile - nelituju tě
Šlo by přidat do řádku , kde jsou nové příspěvky přidat NOVÁ TEMATA-OTÁZKY , , opět si přidám zobrazení na první stránce starého hned přehledného fora . Děkuji
A ještě dotaz: Když kliknu na "Vaše příspěvky", trvá dost dlouho (několik sekund), než se zobrazí jejich výpis, zřejmě kvůli jejich velkému množství. Lze jejich počet omezit na rozumnou míru? Zajímají mě přece jen ty nové nebo aktuální. Jinak všechny je možné zobrazit v profilu uživatele.
Nešlo by třeba, aby se volba v roletce "zapamatovala"?
A aby toho nebylo málo - dnes na mne při odesílání již editovaného příspěvku dvakrát vyskočila tato chyba:
AHA! - komentář jde napsat do poznámky. Tak aspoň takto.