VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

#46 Příspěvek od EKKAR »

Valdano píše: 13 črc 2026, 23:34...
Pokud někomu vadí konkrétní diskutující tak si zobrazování jeho příspěvků může vypnout tím, že si ho v sekci "Přátelé a nepřátelé" zařadí mezi "nepřátele" a jak je uvedeno v popisu zprávy od těchto "nepřátel" pro něj pak nebudou viditelné.
Úplně zneviditelněný nebudou - ve vlákně budou vidět dvě vodorovný linie, normálně oddělující posty - a mezi nima bude text zhruba ve znění "Ten, kterýho jste označili jako nepřítele, sem dne X v Y hodin vložil příspěvek". Vlastní text postu pro něj ale bude zviditelněnej až po dalším rozkliknutí - bez něj jen ta 1 řádka.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od RayeR »

Klobu sem ted z mobilu na LTEcku a nejak nepozoruju rozdil odezvy proti staremu foru, odeslani prispevku do vteriny. Takze pokud to nekomu na 1/2gbitu trva 30s, tak je asi problem jinde...
BTW i png muze byt animovany (apng).
BOBOBO

#48 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím . Je možné nastavit zobrazení tak , aby se mi narovnala nová temeta tak , aby byla jako na staré stránce ? Alespoň mi je šumák , do které kategorie nový příspěvek patří . Dle náhledu ze staré stránky jsem vstoupil jen tam , kam mne zatáhl název problému a nebylo to nijak oddělováno , což mi v tomto případě přijde velmi rušivé . Děkuji
Otkundes

#49 Příspěvek od Otkundes »

Valdano, dík za projevenou vstřícnost. Jak již jsem již uvedl výše, i když mám pomalejší připojení, nešlo mi o dobu načítání té animace. Bastlírna je především zdrojem technických informací, zkušeností, rad a názorů členů k nějakému tématu. A jaká je asi informační hodnota nějakého animovaného avatara, patřícího nicku, který anonymizuje uživatele? Možná jsem staromódní, ale při čtení příspěvku mě to včera rušilo. Pokud bude možnost, v nastavení tyto avatary povolit/zakázat, bude do budoucna jistě po problému. Promiň!
Ten druhý, mnou včera popisovaný, již též „zmizel“. Dík.
Kremik

#50 Příspěvek od Kremik »

Nechápu jednu věc. Jsou tady dvě možnosti jak se dostat k novým příspěvkům. Jeden komfortní, pod odkazem "Nové příspěvky", kde jsou u každého témata uvedeny i důležité informace o počtu přístěvků v tématu a počtu stran. Ovšem seznam je krátký a nikam nepokračuje.

Pak je druhá možnost - na "Obsahu fóra", kde je již seznam obsáhlý, (tuším 500 posledních témat), leč příliš strohý.

Nešlo by buď ten komfortní pod "Novými příspěvky" adekvátně rozšířit, nebo ten pod "Obsahem" doplnit o užitečné info?

Vlastně by mi stačilo, kdyby zde byl jeden pořádný, nevidím důvod pro jeho duplicitu.

A pak ještě jedna věc. V obou seznamech je uveden autor posledního příspěvku. To je dle mého informace nepodstatná, ve vlákně může být od mé poslední návštěvy více příspěvků, k čemu je mi info kdo přispěl poslední? Uvítal bych, kdyby tam bylo kdo vlákno založil, to je (zvlásť při procházení fóra) informace velmi podstatná.
Šlo by to? :)
Otkundes

#51 Příspěvek od Otkundes »

"Ten, kterýho jste označili jako nepřítele, sem dne X v Y hodin vložil příspěvek"
Přítel/nepřítel – to má být co, Ekkare? Je přeci normální, že se občas lidé nepohodnou. Pokud s někým nesouhlasím, a nechci se s ním hašteřit, nemusím na něj vůbec reagovat, ani předvádět na fóru své vysoké ego. K čemu je dobré, nálepkovat uživatele na přátele a nepřátele?
Kremik

#52 Příspěvek od Kremik »

Na tomto fóru ta možnost je, někde v nastavení jsem ji zahlédnul. Ovšem zneviditelnit si nepřítele je jako strkat hlavu do písku. Tady to asi nevyužijeme. Leda tak Ekkar s Kutilmilem :lol:
bu2520

#53 Příspěvek od bu2520 »

Budu si muset zvyknout, na velkém monitoru to vypadá přesvíceně. A když zobrazím nové příspěvky jsou ve vláknu setříděné od nejstaršího, jo jde to přenastavit , ale nevím jestli hromadně. Každopádně je to velká práce dobře provedená a zaslouží velký dík a poklonu. Třeba do budoucna bude běžná kontrola pravopisu , škoda že na rozum zřejmě AI nikdy stavěná nebude.
EKKAR

#54 Příspěvek od EKKAR »

Otkundes píše: 14 črc 2026, 07:13
"Ten, kterýho jste označili jako nepřítele, sem dne X v Y hodin vložil příspěvek"
Přítel/nepřítel – to má být co, Ekkare? Je přeci normální, že se občas lidé nepohodnou. Pokud s někým nesouhlasím, a nechci se s ním hašteřit, nemusím na něj vůbec reagovat, ani předvádět na fóru své vysoké ego. K čemu je dobré, nálepkovat uživatele na přátele a nepřátele?
To je jedna z možnejch uživatelskejch funkcí tohohle enginu. Má to i další funkce, hlavně to brání osobě označený za nepřítele spamovat ti SZ schránku. Na AV-mánii jsem takhle musel blokovat Fčelaře, jinak bych měl schránku vyčerpanou za pár dní ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#55 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím . Je možné nastavit zobrazení tak , aby se mi narovnala nová temeta tak , aby byla jako na staré stránce ? Alespoň mi je šumák , do které kategorie nový příspěvek patří . Dle náhledu ze staré stránky jsem vstoupil jen tam , kam mne zatáhl název problému a nebylo to nijak oddělováno , což mi v tomto případě přijde velmi rušivé .
Šlo by přidat do řádku , kde jsou nové příspěvky přidat NOVÁ TEMATA-OTÁZKY , , opět si přidám zobrazení na první stránce starého hned přehledného fora . Děkuji
kejki

#56 Příspěvek od kejki »

A nestačí využít Nepřečtené příspěvky a pak označit jako Přečtené všechny?
rnbw

#57 Příspěvek od rnbw »

Ten ignorelist ma jednu chybu - neskryje vlakna zalozene ignorovanymi uzivatelmi.
masar

#58 Příspěvek od masar »

Zatím jsem neobjevil možnost přidat k obrázkové (či jiné) příloze krátký komentář. Možnost napsat v příspěvku, že "na třetím obrázku shora je oscilogram 20kHz..." mě moc neláká.
A ještě dotaz: Když kliknu na "Vaše příspěvky", trvá dost dlouho (několik sekund), než se zobrazí jejich výpis, zřejmě kvůli jejich velkému množství. Lze jejich počet omezit na rozumnou míru? Zajímají mě přece jen ty nové nebo aktuální. Jinak všechny je možné zobrazit v profilu uživatele.
Nešlo by třeba, aby se volba v roletce "zapamatovala"?
A aby toho nebylo málo - dnes na mne při odesílání již editovaného příspěvku dvakrát vyskočila tato chyba:
AHA! - komentář jde napsat do poznámky. Tak aspoň takto.
:wink:
Přílohy
nabídka.png
nabídka.png
error1.png
chyba sql
chyba sql
Kremik

#59 Příspěvek od Kremik »

Jo takhle - mi se v mobilu orientovaném na výšku nezobrazuje všechno ...
Napověděl mi až printscreen od masara.
To je ale divné... :?
samec

#60 Příspěvek od samec »

masar píše: 14 črc 2026, 10:13dnes na mne při odesílání již editovaného příspěvku dvakrát vyskočila tato chyba:...
To sú tie moderné technológie. Zvykaj si. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“