Solight TE76 Meteostanice, nefunguje bezdrátový senzor.
Moderátor: Moderátoři
Solight TE76 Meteostanice, nefunguje bezdrátový senzor.
Meteostanice AURIOL od jiného výrobce funguje.
Potřebuji sledovat teplotu v chladničce, abych kvůli tomu nemusel pořád otevírat dveře. Druhou meteostanici jsem si pořídil, abych měl kontrolu (chladnička je o poschodí výš), mám tam léky co jsou na skladovací teplotu citlivé.
Napadá někoho co by se s tím dalo dělat jiného?
Pred novym vlozenim do chladnicky cidlo uzavriet do vodotesneho ZIP sacku a problem sa uz nebude opakovat.
Len chcem upozornit, ze teplota v chladnike nikdy nieje rovnomerna - v zavislosti od umiestnenia cidla je rozdiel viac ako desat stupnov pri rovnakom nastaveni chladnicky (meral som to - vysoka chladnicka bez mrazaku).
BTW: Neporadíte někdo skutečně spolehlivý bezdrátový teploměr? Stačil by jen ten teploměr za nějakou rozumnou cenu.
- josef_novak

Nejsem si jistý, jestli je to chyba senzoru nebo meteostanice, senzor občas blikne a když přepínám kanály na meteostanici, tak se tam nějaká hausnumera objevují. Taky je možné, že si někdo v okolí hraje s čímsi elektronickým a ruší všechno v okolí.
EDIT: Nedávno jsem si v Lidlu koupil meteostanici AURIOL, abych měl rezervu, kdyby ta SOLIGHT přestala fungovat. Teď jsem koukal, že na všech třech kanálech jsou u obou meteostanic stejné teploty. Takže problém bude možná někde jinde.