VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!
Moderátor: Moderátoři
Připomnělo mi to jeden chat v dávné dřevní době internetu. Tam se ve zdrojáku přenášely všechny zprávy všech účastníků a každému se zobrazilo jen to, co měl vidět. Ale stačilo zobrazit zdroják a bylo vidět úplně všechno i ze soukromých místností chatu. Stejně geniální.
Iť do svojho profilu (klik na BOBOBO), potom vyber hore vľavo "Nastavení" - vľavo "Prohlížení pšíspjefkú" a dole predposledná možnosť "Řadit nedávná témata podle času založení:" nastav na "да". S inými nastaveniami som nehýbal a ukazuje mi témy tak, ako som bol zvyknutý z pôvodného fóra.BOBOBO píše: 14 črc 2026, 11:20 Nevím jak kdo , ale já jsem hned v přehledu vlezl jen tam , co mne zajímá ...No u pravé lišty jsem měl slouopec posledních temat , které se zadáním nového sama posunula . Nahoře vždy nejnovější .
...
Někdo ten pád do informační žumpy brzdit musí. Když jsem začínala s internetem s modemem 2400 bps, tak užitečná informace byla v jednotkách procent z přenášeného objemu dat. Pak přišly obrázky v desítkách kB a klesl užitečný obsah na jednotky promile a dneska už jsou to jednotky ppm. Tomu říkám pokrok.masar píše: 14 črc 2026, 21:20 >lesana87: Pokud nebudeš "apgrejdovat" svůj prohlížeč a trvat na modemu EDGE s 236,8 kbit/s max. rychlostí, tak je to marný boj. Pokrok nezastavíš:
Mě se v Google Chrome v horní části stránky zobrazuje jen zvoneček a vedle něj je odkaz na Upozornění a dokud na ten odkaz nekliknu tak se žádné upozornění nezobrazuje viz přiložený obrázek. Stránky nového rozhraní diskusí jsou v HTML5 a prohlížeč Links s tím má zřejmě trochu problémy.lesana87 píše: 14 črc 2026, 21:03 a pořád se mi bude zobrazovat nahoře na stránce? V linksu žádný zvoneček není, ten seznam tam je pořád zobrazenej. A hlavně, proč se mi v něm zobrazují avatary, když je mám vypnutý?
Zkuste si ověřit podporu HTML5 v Linksu viz tento testovací odkaz.
Pod Linuxem můžete zkusit třeba webový prohlížeč Chromium. Ten by měl šlapat dobře i na starších a slabších strojích. Pokud jej ještě nemáte nainstalovaný pak třeba takto:
sudo apt install chromium-browser
.
P.S.: Slackware nemá apt.
P.P.S.: Supr, už ten seznam zmizel, díky.
Já se zase pro změnu těším docela na ladybird vypadá to jako konečně další alternativa, která nepoužívá Chromium engine a není to Firefox (či derivát)
- MistrHanus
- Kontaktovat uživatele:
- josef_novak