VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!
Moderátor: Moderátoři
A teď si představ to množství automatickejch vyvolávačů/odesílačů poplachovejch sms v alarmech a starších autech, který už před víc rokama měly obdobu E-call neboli automatickýho nouzovýho volání po karambolu nebo v případě zmáčknutí nouzovýho tlačítka posádkou. Ty všecky samozřejmě dřív používaly 2G SIMky a síťový prvky ... To bude kňukot postiženejch majitelů luxusních kchárů, kterým najednou nepude spojení!ok1hga píše: 15 črc 2026, 00:31 . . . a v příštím roce se 2G/edge bude vypínat
bude nutné všechny 2G modemy a technologická zařízení vyměnit za 4G a 5G
A kutilmile - nelituju tě
ladybird - pokud to pak nekdo backportne na WinXP...
Lesana - hele muzes bejt rada, ze tu taky nevotravujou s tim Klaudflerem, to spolehlive zatne tipec vsem starsim systemum a brouzrum...
Není to samostatná "PC verze" a "mobilní verze", kterou by fórum ručně přepínalo. Stránka se jen automaticky přizpůsobuje aktuální šířce displeje.Kremik píše: 15 črc 2026, 08:29 Jak je to tedy s tím přepínáním zobrazení "PC verze" a nějaké skrouhlé "mobilní verze" pouhým otočením mobilu?
Na výšku má mobil méně místa, takže se část údajů zjednoduší, schová nebo přesune jinam. Po otočení telefonu na šířku je místa víc, a proto se zobrazí více informací podobně jako na počítači. - Záleží také na velikosti telefonu
Stejný princip používá dnes většina webů, například seznam.cz, zive.cz, centrum.cz, mapy.com a mnoho dalších. Není to tedy chyba telefonu ani fóra, ale běžný způsob, jak se web přizpůsobuje různým velikostem obrazovky.Kremik píše: 15 črc 2026, 08:29 Na ostatních stránkách se nic takového neděje, je to nějaké podivné specifikum pouze tohoto fóra.
Pro mě tedy velmi obtěžující.
Aspoň mi nekecá do řízení a nepřetahuje se se mnou o volant, jako ty moderní buzerantský zmrdoviny ...ransom píše: 15 črc 2026, 07:29 EKKAR: Že ty jezdíš antickou památkou ještě neznamená, že auta s e-call jsou luksusní.
A kutilmile - nelituju tě
Já to zatím nepostřehl nikde, možná to bude tím, že na "seznamoviny" nechodím.Karel_IV píše: 15 črc 2026, 12:32Stejný princip používá dnes většina webů, například seznam.cz, zive.cz, centrum.cz, ...
Ale zásadní dotaz: Dá se to vypnout?
oldcomp využívá styl "prosilver", který je normálně dodávaný s phpBB 3.3.8 (26. červen 2022) - A i ten dokonce má 2 režimyKremik píše: 15 črc 2026, 16:13 A proč třeba na oldcompu to běží v pohodě? Taky jede na phpBB.
Takhle pro mě tohle fórum ztrácí na lukrativitě, když nejde normálně číst...
Elektrika.cz taky funguje normálně.
Elektrika.cz nepoužívá phpBB, ale Simple Machines Forum.
Ked som sa tu prihlasil, tak som mal by default nastaveny systemovy cas niekde v USA (odhadujem UTC-6, ale presne si to nepametam). Bolo by asi vhodne, aby novym uzivatelom bolo automaticky nastavene nase casove pasmo (v sablone default hodnot pre novy profil). Nemyslim, ze by sa tu hufne registrovali americania.
Je to len taka drobnost, ale potesi...