VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Karel_IV
Superadmin
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od Karel_IV »

Nikto píše: 15 črc 2026, 16:44 Len mala pripomienka:
Ked som sa tu prihlasil, tak som mal by default nastaveny systemovy cas niekde v USA (odhadujem UTC-6, ale presne si to nepametam). Bolo by asi vhodne, aby novym uzivatelom bolo automaticky nastavene nase casove pasmo (v sablone default hodnot pre novy profil). Nemyslim, ze by sa tu hufne registrovali americania.

Je to len taka drobnost, ale potesi...
Na starém fóru jsi měl nastaveno (GMT +10:00 hodin) Canberra, Guam, Melbourne, Sydney, Vladivostok

Teď se dívám do lokální verze EB, kterou tu mám (těsně před spuštěním - po migraci). A máš tam také UTC+10.
Vývojář @ Louťáci.cz
Kremik

#107 Příspěvek od Kremik »

Ten druhý režim oldcompu ani nevím že má, nevím jak jsi ho vyvolal, důležité je, že mi ho nevnucuje.
Ano, elektrika.cz nejede na php, ale to je jedno - funguje.
Proč tedy my jedeme na nějaké zmršenině, která neumí základní věc?
Je hezké, že umí nové věci, které jsem možná ještě ani nedocenil, ale co z toho, když neumí samotný základ?
K čemu by bylo luxusní auto, pokud by na něj nešlo nasadit čtvrté kolo?
To je jak kdysi foun Phillips Savvy, nebo jak se jmenoval. Moderní design, uměl smajlíky (v rastru málo x málo), obrovský boom, ale když jsi chtěl i jen odpovědět na sms, musel jsi zadávat telefonní číslo!
Takové věci nechceme.
Nikto

#108 Příspěvek od Nikto »

Karel_IV píše: 15 črc 2026, 16:49 Na starém fóru jsi měl nastaveno (GMT +10:00 hodin) Canberra, Guam, Melbourne, Sydney, Vladivostok

Teď se dívám do lokální verze EB, kterou tu mám (těsně před spuštěním - po migraci). A máš tam také UTC+10.
To je mozne. Som typicky user, takze som sa registroval stylom NEXT, NEXT, NEXT, ... ENTER
Nic som nemenil.

Ale tam som chodil ako anonymny pouzivatel. Registroval som sa tam kvoli tomu, ze som chcel odpovedat na jeden prispevok, ale mal som tam nejake problemy - stale mi to vypisovalo nieco ako "Vas prispevek nelze odeslat" - tak som sa na to vykaslal a nepouzival som prihlasenie.

Tu mi vsetko funguje bez problemov. (teda musel som niektore veci nastavit, aby to vyzeralo ako na starom fore).

Takze predpokladam, ze chyba bola na mojej strane a ten posunuty cas pochadza z povodneho nastavenia na starom fore. Tym padom nieje co riesit a dakujem.
Kremik

#109 Příspěvek od Kremik »

Rayer > Tak se podívej, kolik věcí "na svislo" tam chybí.
Přílohy
Screenshot_20260715_171613.jpg
Vidím všechno
Vidím všechno
Screenshot_20260715_171627.jpg
Vidím hovno
Vidím hovno
josef_novak

#110 Příspěvek od josef_novak »

eb-na-vysku.jpg
eb-na-vysku.jpg
Kremik

#111 Příspěvek od Kremik »

josef_novak > Ano, přesně tak to chci. Jak toho dosáhnu?
Karel_IV
Superadmin
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od Karel_IV »

Kremik píše: 15 črc 2026, 17:32 josef_novak > Ano, přesně tak to chci. Jak toho dosáhnu?
Jdi do prohlížeče a zapni si stránky pro počítač...? - Pozor odhlásí tě to, protože nebude stejný UserAgent, který očekáváme.
Vývojář @ Louťáci.cz
josef_novak

#113 Příspěvek od josef_novak »

Ano, zapnout stránky pro počítač. U mě se to přepíná bez odhlášení.

eb-na-vysku2.jpg
eb-na-vysku2.jpg
Kremik

#114 Příspěvek od Kremik »

TPČ luxůůůs! :prst:
Uctivě se klaním a už držím hubu :oops:
Ale jaktože doposud jsem to nikdy nepotřeboval? :?:

Edit: Mi to taky přepíná bez odhlášení.
Tohle nastavení mě vůbec nenapadlo. Na starších věcech jsem ho vždy zapínal, protože to bylo k nekoukání. Tento foun už je teda asi tak dobrej, že i mobilní verze vypadá dobře, že mi ani nedošlo, že je verze pro počítač vypnutá. Doteď jsem opravdu nenarazil na problém. Stará EB vypadá úplně stejně v obou režimech.
No hlavně že to jede. Velké díky!
Naposledy upravil(a) Kremik dne 15 črc 2026, 18:31, celkem upraveno 1 x.
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od RayeR »

Funguje mi to stejne, akorat v te verzi pro PC uz je pismo dost male, takze kdyz to odzoomuju, abych videl nasvislo celou sirku, tak uz to neni moc ke cteni na malem displeji...
Kremik

#116 Příspěvek od Kremik »

Ano, je to drobátko menší, než by oku úplně lahodilo, ale stará EB se mi zobrazovala stejně, takže na to jsem zvyklý. Hodila by se nějaká mobilní verze, která by jen trošku zvětšila písmo na úkor těch volných míst, co tu někdy jsou. Ale radši ať do toho nikdo nevrtá, protože to zase zkoní někde jinde, způsobem, který by tě ani nenapad :lol: Takhle je to skvělý, funguje to jak má a přiblížit se to dá vždycky.
Ty máš asi nějakou lepší mobilní verzi, jestli ti to ani na výšku nezmrší. Popravdě řečeno, nevím jak to funguje, kde a podle čeho se to přepočítává. Mi to ale mršilo dokonale.
masar

#117 Příspěvek od masar »

PotPalo píše: 13 črc 2026, 23:08 Nedá sa niekde nastaviť, aby mailové notifikácie mali odkaz priamo na nový príspevok, ako to bolo v starom fóre? Teraz sú totiž všetky notifikácie z jednej témy rovnaké (je tam iba to unread), takže pri druhom otvorení toho odkazu ma to už nedá na ten nový príspevok ale kdesi hore...
Také se připojuji k žádosti. E-mailové notifikace ze starého fóra obsahovaly odkazy ve tvaru:

Kód: Vybrat vše

http://ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1417276#1417276
které fungovaly vždy stejně, nepřečtené i přečtené a v přijaté poště tak tvořily funkční historii.
Notifikace např. na tento můj příspěvek pak bude obsahovat odkaz:

Kód: Vybrat vše

https://elektrobastlirna.cz/viewtopic.php?p=1419859#p1419859
t.j. stejný jako odkaz na jeho pořadové číslo ze záhlaví příspěvku #117.
:wink:
mirku

#118 Příspěvek od mirku »

Na staré fórum jsem chodil přes záložku, která měla adresu "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy".
Prolezl jsem celé nastavení nového fóra a tuto možnost jsem nenašel ... umí to, nebo ne?
Takže jsem si nastavil záložku s odkazem na Nové příspěvky, ale při každém otevření se zobrazují jak nové, tak prohlédnuté už před dvěma dny ... aktuálně mi zobrazuje 66 nových příspěvků starých až tři dny ?!?
Máte to taky tak?
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od Habesan »

search.php?search_id=unreadposts
(Ctrl+F "Nepřečtené příspěvky")
Hill
Administrátor

#120 Příspěvek od Hill »

Pokud má to nepřečtené vlákno více stran, nestačí rozkliknout začátek. Je nutné se podívat na poslední stranu, jinak zůstane v seznamu, jako nepřečtené.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“