A? Naberú dažďovú vodu, a potom ju uvoľňujú postupne. Alebo si už niekedy videl, že by niekto polieval les? Jasne že na betóne v diere 1x1 meter asi strom len tak rásť nebude, hlavne pokiaľ je to odkanalizované.
Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
Měl jsem v práci kolegu, kterému jsem s rozkoší říkal "Běžte do (_!_) pane doktore!!! (JUDr)"kokun píše: 18 črc 2026, 07:42 Naštěstí - Huberte.
Mně stačí, co zažívám posledních tak 20÷30 let
(A tady si tykáme - bez rozdílu věku. Ono se lépe píše: "Běž do (_!_)", než: "Běžte do (_!_)")
Dnes som videl dost velky strom rastuci zo steny rozpadavajuceho sa domu. Je to paulownia a rastie tam uz niekolko rokov. Da sa vidiet na Panskej ulici v centre.PotPalo píše: 18 črc 2026, 18:53A? Naberú dažďovú vodu, a potom ju uvoľňujú postupne. Alebo si už niekedy videl, že by niekto polieval les? Jasne že na betóne v diere 1x1 meter asi strom len tak rásť nebude, hlavne pokiaľ je to odkanalizované.
Tieto stromy su ale fuj, lebo su nepovodne. Vyrastie to hocikde a zadarmo, ale nie. Radsej budu sadit nejake nezmysly, 5 rokov to polievat a potom to aj tak vyschne.
Čo sú toto za bonsaje? Za 10 rokov nenarástli ani o meter. Tu.. Umelé niesu. Pozrite staršie dátumy. A potom sa vystatujú, že za ten 100 ročný vyrúbaný strom nasadili 10 nových. Ale toto by som ako stromy snáď ani nepočítal, to ten 100 ročný strom nenahradí nikdy.
Už jsem viděl les s rezavými fleky, kde uschly stromy.PotPalo píše: 18 črc 2026, 18:53A? Naberú dažďovú vodu, a potom ju uvoľňujú postupne. Alebo si už niekedy videl, že by niekto polieval les? Jasne že na betóne v diere 1x1 meter asi strom len tak rásť nebude, hlavne pokiaľ je to odkanalizované.
Nejdelší řeka Francie se stala symbolem a obětí letošního sucha. Přestože vyschlá koryta jsou pro Loiru na některých místech typická, letos tok vyschl o několik týdnů dřív.
...

Situaci napomohla také extrémní vedra, která za poslední tři měsíce postihla Francii již třikrát. V důsledku toho řeky napříč Francií
vysychají, hladiny podzemních vod klesají a tamní úřady zavádějí omezení na spotřebu vody. (Loira v Loireauxence, 19. července.)