Politické vtipy

Konec všeho vyřešeného, ale taky nerozumného, nesmyslného a nevhodného. Automatické smazání po 14 dnech.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
xsc

#31 Příspěvek od xsc »

Reálně vzato minuta diskuse nic nestojí. Parlament má fixní rozpočet a tak je jedno, jestli se diskutuje nebo se neděje nic. U této vlády a parlamentu by vyšlo levněji, kdyby poslanci jen pobírali plat a nic nedělali.
jimirek
Moderátor

#32 Příspěvek od jimirek »

A je to tady. :twisted:
Přílohy
plastici.jpg
plastici.jpg
JiriTom

#33 Příspěvek od JiriTom »

xsc píše: 21 črc 2026, 10:51 Reálně vzato minuta diskuse nic nestojí. Parlament má fixní rozpočet a tak je jedno, jestli se diskutuje nebo se neděje nic. U této vlády a parlamentu by vyšlo levněji, kdyby poslanci jen pobírali plat a nic nedělali.
Přesné a výstižné hodnocení současné vlády...
Jimirek: Tvé myšlenkové pochody jsou mi záhadou. :)
Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo. Dezolát má ve všem jasno, nikdy nepochybuje...
jimirek
Moderátor

#34 Příspěvek od jimirek »

To se mi jako Baby Boomers stává často. Mám rád vyváženost, takže na jednostranně zadané příspěvky reaguji obdobnými z jiného úhlu pohledu. Ten poslední příspěvek je o tom, co mne prostě pobavilo. :twisted:
xsc

#36 Příspěvek od xsc »

jimirek píše: 21 črc 2026, 14:32 To se mi jako Baby Boomers stává často. Mám rád vyváženost, takže na jednostranně zadané příspěvky reaguji obdobnými z jiného úhlu pohledu. Ten poslední příspěvek je o tom, co mne prostě pobavilo. :twisted:
Máš rád vyváženost, takže přeposíláš kraviny. Asi podle pošahané definice vyváženosti 5 minut pro Hitlera, 5 minut pro Žida.
JiriTom

#37 Příspěvek od JiriTom »

Pokud Turek jenom díky náhodě nazabije několik lidí, tak to vyvažuješ plakátem s dehonestací Petra Pavla ?
Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo. Dezolát má ve všem jasno, nikdy nepochybuje...
ferdislav

#38 Příspěvek od ferdislav »

Vtip se neřeší,buď tě pobaví, nebo ne, nemá cenu se v tom rejpat, stejně nic nevyřešíš.
DukeNuke

#39 Příspěvek od DukeNuke »

jimirek píše: 21 črc 2026, 11:48 A je to tady. :twisted:
Citace z investigativního průzkumu:
"Tento plakát je satirická koláž (tzv. "dezinformační" či politický shitpost), která se masivně šířila na sociálních sítích. Samotná ústřední černobílá fotografie je však reálná a jejím autorem je známý fotograf Alan Pajer. Snímek pochází z ledna roku 1990 z klubu Delta na pražském Dědině. V originále na ní ovšem Václav Havel neobjímá Petra Pavla, nýbyž tehdejšího Michaela Žantovského. Obličej Petra Pavla v uniformě Československé lidové armády (ČSLA) byl do fotografie zakomponován pomocí grafického editoru. "
Zmíněná původní fotografie není volně přístupná na internetu, ale je k vidění v knihovně Václava Havla.
Plakát se poprvé objevil v polovině listopadu roku 2025 v souvislosti s tehdejším výročím 17. listopadu.
Autora se mi bohužel dohledat nepodařilo.
Zeptám se jinak - opravdu je práce zdejších moderátorů zavlékat sem paskvily stvořené bůhvíkým, případně s pomocí AI?
ferdislav

#40 Příspěvek od ferdislav »

Hele já myslím že moderátor může přispívat kam chce, je to taky jen člověk jako my.
DukeNuke

#41 Příspěvek od DukeNuke »

A proto se na to ptám. Já jsem ještě ze staré školy, takže si myslím, že by policajt neměl krást, hasič zapalovat stohy, kněz š*kat mladý kluky atd. Taky jsou to lidi jako my. Ale ne jako já.
Ovšem pokud je to v dnešní době normální, budu se s tím muset smířit.
p32

#42 Příspěvek od p32 »

DukeNuke píše: 22 črc 2026, 10:54 ... si myslím, že by policajt neměl krást, hasič zapalovat stohy, kněz š*kat mladý kluky atd.
Tak to máš opravdu špatně nebo jsi silně zaspal. Policajti kradou o 106, knězi ty mladý kluky šukají a mají k tomu dalších 50 pohlaví. Jimirek má stejná práva jako ostatní. Divím se tomu, že neskáčeš, když tu jiní dávají stejné politické vtipy, které jsou očividně zmanipulované.
HF_Tech

#43 Příspěvek od HF_Tech »

Hele, to máte jako s Hubertem. Tady je to krásně sepsáno:

Britský komik Ricky Gervais má ve svém stand-upu scénku o chlapíkovi, který jde po ulici a uvidí ceduli „Lekce hry na kytaru“. Zavolá na uvedené číslo, ověří si, že opravdu nabízejí lekce, a pak slavnostně oznámí: „Tak já je nechci.“ Na druhé straně nechápou, proč tedy vůbec volá. „Abyste věděli, že mě vaše nabídka nezajímá.“ Tak běžte dál. Ta cedule nebyla pro vás.

Přesně tak někdy vypadá český internet. Někdo napíše, co má rád, jak žije, co si koupil, kam chodí nebo co mu pomáhá, a během pár minut dorazí člověk, kterého se to vůbec netýká, aby oznámil, že on by to nechtěl, nekoupil, nejedl, nedělal a ideálně ani nezveřejňoval.

Jistě, máme svobodu slova. Jenže svoboda slova neznamená povinnost rýpnout si do každé cedule, kolem které projdu. Můžu mít názor na cokoli, ale ne každý názor nutně potřebuje okamžitě spatřit světlo komentářové sekce.

Někdy totiž není problém v tom, že se lidé neumějí vyjádřit. Problém je, že neumějí projít kolem něčeho, co není určeno jim, aniž by se na chvíli postavili doprostřed a oznámili: „Mně se to nelíbí.“

Dobře. Tak běžte dál. Ta cedule pořád nebyla pro vás.
HF_Tech

#44 Příspěvek od HF_Tech »

JiriTom píše: 21 črc 2026, 20:37 Pokud Turek jenom díky náhodě nazabije několik lidí, tak to vyvažuješ plakátem s dehonestací Petra Pavla ?
Von má Hrabiš z Pavla strašný komplex. Když je postavíte vedle sebe, tak na jedné straně stojí chlap a na druhé straně stojí ufňukaná ∏ča.
Tak se svědci Babišovi na to toho chlapa snaží házet špínu. A výsledek je, že se sami umažou a ještě jsou u toho směšní.
Nicméně je výsledek takový, že dokud budou toho Hrabiše uctívat v hojném počtu, tak místo toho, abysme doháněli země jako Švýcarsko a podobně, tak budeme dohánět takové banánistány jako je Zimbabwe, Kongo nebo Slovensko...
samec

#45 Příspěvek od samec »

A v tom je ten problém, že Turek pri tej nehode nikoho nezabil. Keby zabil, už by mohol ašpirovať na funkciu špeciálneho prokurátora ako Lipšic. Alebo keby aspoň niekoho zranil, tak by sa mohol hneď na mieste ospravedlniť a Denník N by ho za to pochválil, ako pochválil Korčoka. Veru, máte ešte veľa v čom doháňať progresívnu demokraciu, aká je na Slovensku. :hockey:
Zamčeno

Zpět na „Koš“