VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!
Moderátor: Moderátoři
Jinak přehled je rozhodně lepší než na starém fóru, zvlášť při nastavení na celou šířku stránky (volba "zobrazit nahoře").
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že jsem našel malou chybu. Na hlavní stránce v panelu "Nedávná témata" v odkazu na toto vlákno, překrývá nadpis "VÍTEJTE . . . " ikonka kancelářské svorky ukazující, že v některém z příspěvků je vložená příloha.
A kutilmile - nelituju tě
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
To je zvláštní, větší obrázek se tu ukáže rovnou v příspěvku, ale menší až po klepnutí na odkaz v příloze, kdy se obrázek otevře v novém okně.
- Přílohy
-
Výstřižek.PNG- (7.1 KiB) Zatím ještě nestaženo
UFF! Už to tam je. Měl jsem "Přílohy" pod okrajem obrazovky.
W11 Pro,
Firefox 153,0,
1920x864, .jpg, velikost cca 106k
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Ty rozdílné barvy nemají samy o sobě žádný zvláštní funkční význam. Slouží pouze jako vizuální zpětná vazba, že je prvek aktivní a kliknutelný.Hape píše: 22 črc 2026, 08:26 Všiml jsem si, že ikonky čtverečku s šipkou, odkazující na poslední příspěvek v diskusi, mají na různých místech fóra různou barvu. Jednou jsou šedivé, podruhé tmavě červené a potřetí černé a po najetí kurzorem změní barvu na světle červenou. Ve FAQ jsem o tom nic nenašel. Možná bych na to, co ty různé barvy znamenají, časem při používání fóra přišel, ale abych náhodou neumřel blbej, může mi to někdo vysvětlit?
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
EDIT:
Hlásim, že nahradená príloha má rovnaké ID, ale iné akési "v" číslo.
Hneď po nahradení sa pod starým "v" číslom zobrazila stará príloha. Po obnovení webstránky už sa zobrazuje nová.
EDIT 2:
Šlo by tieto animované gify
zo starej bastlirny, z čistej nostalgie pridať ku smajlikom?