Koukám, limitace phpbb3. Tohle neumí... Možná někdy si k tomu sednu a zkusím napsat nějaký rozšíření, aby to tu bylo.samec píše: 22 črc 2026, 13:04 Lenže tým sa zmení adresa prílohy. Napríklad, ak je to obrázok, ktorý je cez adresu vložený aj niekam inam, tak sa prestane zobrazovať.
TEST NOVÉHO FÓRA
Moderátor: Moderátoři
Podívám se na to
Dobře, také se na to podívámsamec píše: 22 črc 2026, 13:29 Všimol som si, že kliknutím nav zozname smajlikov sa v texte zobrazí
. Nefunguje to presne opačne, než to nefungovalo na starej bastlirne.
Takhle by to mohlo vypadat?samec píše: 22 črc 2026, 13:29 Nevadí. Len sa pýtam, či by to šlo. Ak nie, tak sa zariadím inak.
Všimol som si, že kliknutím nav zozname smajlikov sa v texte zobrazí
. Nefunguje to presne opačne, než to nefungovalo na starej bastlirne.
Samozřejmě... na funkcionalitě pracujusamec píše: 22 črc 2026, 15:05 Neviem, či by to tak mohlo vyzerať, lebo moje estetické vnímanie je nie veľmi reprezentatívne, ale fungovať by to tak mohlo.
Ťažko vyprávať volovi o sobote, keď ho v piatok majú odviesť na bitúnok ...samec píše: 22 črc 2026, 15:05 Neviem, či by to tak mohlo vyzerať, lebo moje estetické vnímanie je nie veľmi reprezentatívne, ale fungovať by to tak mohlo.
Mám ti odkázať od Louťákov, že ak chceš, môžu to celé vypnúť, nech máš možnosť sa realizovať ty sám v plnom rozmachu ...
A kutilmile - nelituju tě
Je to možné. Keď ten obrázok, na ktorom je len text "obrázek", dám otvoriť v novom okne, tak ho otvára ako https. Ale keď skopírujem adresu toho obrázku, tak je to normálne http. Ale určite v tom nezobrazovaní má prsty aj bastlirna, lebo ak by to bolo len Firefoxom, tak by tam bol nápis picture, alebo image, nanajvýš obrázok, ale nie česky obrázek.PotPalo píše: 22 črc 2026, 16:18 Nebude to vec browseru? Skús v nastaveniach povoliť nezabezpečený obsah.
Také poprosím, veškerou zpětnou vazbu / požadavky směřujte do téma VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY! tohle vlákno primárně sloužilo pro Betu, která je již ukončená.
Díky
,
,