Autotransformator VEVOR 3000VA

Tato sekce je určena pro diskusi o dílenském vybavení, tedy o nářadí, pomůckách a přípravcích, převážně tedy povahy mechanické, nikoliv elektrické

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kremik

#106 Příspěvek od Kremik »

Ty umíš cestovat časem? Ještě ti nic nedorazilo, ale už víš, že "za tebe dobrý" a že jsi měl kliku?
bu2520

#107 Příspěvek od bu2520 »

Myslel jsem dobrý ohledně ceny, rychlosti dodání, komunikace, ale teď už můžu říct i kvality zpracování, dokonce byly i šrouby a matky navíc. Prostě poměr cena výkon je slušná. A zaujalo mě množství sortimentu za slušné ceny. Jenom nevím jeli to ojedinělé, nebo máte někdo dlouhodobější zkušenosti.
rnbw

#108 Příspěvek od rnbw »

Maju tam aj toto "kvalitne" autotrafo?
bu2520

#109 Příspěvek od bu2520 »

Nějaké takové trafo tam je, já sice podle předešlé diskuze (podrobně jsem jí nestudoval) nevím co je vlastně ten problém, ale pokud je to nové trafo, mělo být reklamováno nikdo není neomylný, pokud bylo používáno a rozbilo se kdo ví tu prvotní příčinu. Vůbec se toho obchodu nezastávám protože ho neznám. Jenom ně zaujaly čínské ceny a český servis, ale kdo ví třeba by mě při reklamaci poslali do Hanoje.
Lancer

#110 Příspěvek od Lancer »

Zkušenost s obchodem Vevor mám zatím jen jednu jedinou: předminulej tejden v úterý v cca 22:00 objednána autolednička, ve čtvrtek ráno email+SMS, že mezi 11-13hod bude GLS doručovat a skutečně tomu tak bylo. Lednička od té doby připojena a maká, více ukáže čas.......
Celeron

#111 Příspěvek od Celeron »

Já tam mám vyhlídnutej svěrák https://eur.vevor.com/bench-vise-c_1200 ... 0285580607 Mám to na raubírnu venku na sloupku, kupovat 3 x tak drahej York se mi vůbec nechce. Ten Vevor asi nebyde nejakej garážovej prodejce, když má na spoustě výrobků název, u těch svěráků v litinový podobě.
Bu2520, dej prosím vědět, jak to dopadlo s dodáním a kvalitou.
Díky.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
bu2520

#112 Příspěvek od bu2520 »

Dopadlo to perfektně dobré zpracování díry slícované pevná konstrukce slušný nátěr. Šuplík na kuličkových pojezdech a dvě gumy na dno šuplíku a police, zamykací šuplík. Je pár drobností , která mohla být lepší, pouzdra šroubů na kolečka zasahují do spodní police. Zamykací západka vykukuje v horní polici. Jako plátci mě prodali zboží bez DPH. Není to blbý i proti nejlevnější nabídce ostatních dodavatelů to bylo o 600Kč levnější.
Celeron

#113 Příspěvek od Celeron »

Bez DPH? To jde nastavit kde? Stačí zadat DIČo a nastaví se to samo?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
bu2520

#114 Příspěvek od bu2520 »

Ano přihlásil jsem se jako firemní zákazník
ransom

#115 Příspěvek od ransom »

bu2520 píše: 24 črc 2026, 07:55 OT máte nějaké zkušenosti s obchodem vevor.com popřípadě .cz
Jo. Mám od nich na chatě 8kW naftové topení, a známému jsem tam kupoval a pak zprovozňoval 4kW frekvenční měnič.
V obou případech za směšnou cenu překvapivě dobře vyřešený přístroj.
Topení bylo za 1900 i s poštovným, předem jsem počítal s výměnou palivové pumpy za tišší - ta vyšla na asi tři kila. Externí ovládací panel, možnost ovládání a programování přes aplikaci v telefonu. Vnější plechová kisna je taková tenoučká, ale samotná topná jednotka je poměrně sofistikovaná
Frekvenčák je srovnatelného provedení jako výběhové typy ABB, Schneider nebo B&R (žádný z mně známých jsem v tom ale nerozpoznal). Dělal jsem za roky se spoustou výrobců a typů, nemůžu říct jediné negativum. Kromě snad absence českého návodu, který ale k ničemu nepotřebuju. Cena vyšla pod 3000 s dopravou zdarma.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Odpovědět

Zpět na „Dílenské vybavení, nářadí, pomůcky, přípravky“