AK8870H vypájím, pokud budu mít čas a náladu (2ks), když už je legitimovanej. T(M)DA1533(A) samozřejmě znám víc než dobře, vždyť jsem se podílel na debatách o jeho servisu mnohokrát.

Ale měl jsem dojem, že papíry, které jsem sehnal, nejsou na zápaďácké poměry to pravé ořechové (precizně zpracované). Čs. popis mám léta a ten " TDA1533.pdf" (457KiB) nějakou dobu taky,

jen jsem müslel, že existuje něco obsažnějšího a lépe nažehleného. Nicméně díky jménem komunity za ten druhý soubor.
SAA5270WP mám ze dvou šrotů drahých Philipsů a z toho důvodu nelze provádět nějakou analýzu, jako na funkčních přístrojích (úd ajně je to TXT plus OSD). O tom CXD1050A to platí taky - před lety to bylo poškozené "piáno" (domů bych ho neodvlekl a i kdyby, jeho existenci bych neobhájil).

Teď jsem od houmra získal modul, na kterém byl druhý exemplář. Je možné, že papíry k integráčům výrobce dodával jen smluvním odběratelům součástek (výrobcům TV, nikoliv překupníkům polovodičů) a jen proti "podpisu mlčenlivosti". To CXD možná ani Sony konkurentům nenabízelo.
Ohledně MC600Q a jeho MDA1533A - zdejší mlaďasové tady ve fóru párkrát pyskovali, že je gramo příliš složité a že by se to dnes mohlo předělat na MCU atd. Hojvnajs, i to cizí chassis
F7610 /00 obsahovalo kromě TDA1533 dalších šest číslicových IO a žádné tehdejší 8051!