Ahoj lisi,tak uz jsem tu s dalsim problemem.Dostal jsem "zadarmo" od bratra hlavu on ani ja nevime co to je,je tam psany Marshal,ale 6xecc a 2xel34,uz mi je divne,ze je tam tolik ecc83 u tak slavne masiny.Jediny dva problemy ktere to dela,byli a jeste jeden je,to ze piskali lampy,dal jsem na ne kryt a je po piskani a dalsi je to ze to pri hlasitosti sumi,kdyz je to potichu tak ne,ale kdyz se to ohuli tak to dost sumi,nejaky napad by byl pro radu?popripadne zaslu schema i foto,diky
Dostal jsem Marshall, co je kopie ani nevím čeho?
Za jízdy se opravdu jacky nepřendávají - jenom přepneš footswitchem jinou cestu - jiné korekce - efekty - prostě jiný zvuk.
Když je to domado, hledej šum v konstrukci.
Ty plošáky jsem tuším viděl na netu na webzdarma, na stránkách jednoho nadšence. Jestli je to ono, tak měl jeden plošák s koncákem a budičem, jeden plošák s preampem á la Fender, mělo to přepínání bright, mid shape a deep, a pak měl dvě různé zkresleniny se 3 lampama a snad efektovou s lampou. Ty zkresleniny byly obšlehnutá Mesa. Šumělo to strašně...
no jenom ze,footswitchem to nejde,protoze to neni na to delany,ma to dva vstupy,cisty a zkresleny a na tom zkreslenym jsou jeste 3 jakoby distortiony a na tom cistem jsou take tri cisty,jak to udelat na slapku?dostal jsem to,takze nevim,to sumeni,no sumi vic nez obvykle jine aparaty
Jo, ta deska koncáku vypadá asi jako to, co jsem viděl, akorát je to zfušovaně osazené. Na desce preampu by bělo být možná napsané MM+D nebo cosi takového. Ale asi to někdo splácal dokupy kdovíjak... myslím se ta jedna část probírala kdysi na zesilovace.cz