Už jen hodina do konce: C1-94 za pouhých 510 Kč!
Moderátor: Moderátoři
Už jen hodina do konce: C1-94 za pouhých 510 Kč!
http://www.aukro.cz/item331229186_pro_s ... _ussr.html
Jaký je vlastně současný výrobní program Tesly Brno? Nějak mi to uniklo, co teď vyrábějí za osciloskopy, poté co jsme v textilní revoluci odhodili byrokratické řízení a dělbu práce vnucenou RVHP a nedostupnost součástkové základny, tam doufám konečně přišli ke slovu schopní technici a manažeři
mi-ro píše:Proč myslíš? pozor, já nebyl na aukru, tam nevím co bylo ale C1-94 byl tuším wobler s osciloskopem který uměl chodit až do 1,3Ghz. V jedný bedně byl samotný přístroj a ve dvou dalších kabely návody ap. nebo se pletu?masar píše:To bude nějaká mejlka.
Nie, mýliš sa. Je to to, čo je na fotke aukra uvedené. Aj tu na fóre ich pár nás uviedlo na fotke.
mi-ro píše:Proč myslíš? pozor, já nebyl na aukru, tam nevím co bylo ale C1-94 byl tuším wobler s osciloskopem který uměl chodit až do 1,3Ghz. V jedný bedně byl samotný přístroj a ve dvou dalších kabely návody ap. nebo se pletu?masar píše:To bude nějaká mejlka.
Mi-ro, pamätaš sa dobre, ale si sa iba trochu sekol. Ak sa nemýlim ten wobler bol typ C1-49. Mal som ho tiež. Pokým sme nemali lepšie, bol to naozaj dobrý stroj.