Samsung CW-25C33W
Moderátor: Moderátoři
Samsung CW-25C33W
Pokud bych neprošel vše, asi bych sem nepsal .Elektrolyt je zde jeden a ten jsem měnil hned ,ale nic se nezměnilo .Spíš to tipuji na zpětnou vazbu .Ten zkrat jsem myslel spíš svod na jedné odbočce a tím by IO z důvodu pokrytí ztráty kmital na vyšším kmitočtu a tím naběhlo na ostatních větší napětí .Tonoucí se stébla chytá .Po náběhu TV je tam 110V a po sepnutí VN když se zdroj zatíží je tam hned 150V.Ještě to jednou projdu . Díky
-
Návštěvník
tevi píše:Kondíku dík za odpověd a pomoc!!!Pokud nechceš pomoct ,tak nereaguj .Nevím kolik Ti je, že někomu nadáváš do -Volů.
Pokud bych neprošel vše, asi bych sem nepsal .Elektrolyt je zde jeden a ten jsem měnil hned ,ale nic se nezměnilo .Spíš to tipuji na zpětnou vazbu .Ten zkrat jsem myslel spíš svod na jedné odbočce a tím by IO z důvodu pokrytí ztráty kmital na vyšším kmitočtu a tím naběhlo na ostatních větší napětí .Tonoucí se stébla chytá .Po náběhu TV je tam 110V a po sepnutí VN když se zdroj zatíží je tam hned 150V.Ještě to jednou projdu . Díky
Milý "tevi" já osobně si myslím o tvých odborných znalostech ještě něco daleko horšího , než kolega kondík . Věř mi , že kolega kondík se k Tobě zachoval velmi přátelsky , protože Tě nenechal udělat tu ptákovinu (koupi trafa) a včas Tě od toho odradil . Ty nejsi tonoucí , ale Ty se topíš ve sra*kách neznalostí , protože tvé zdůvodnění zvýšeného napětí je jedna velká blbost .
Zdravím Ivan
-
Návštěvník
tevi píše:Napsal jsem podobná!!! a mysli si co chceš anonyme .Dej si tam 150V a uvidíš zda se ti nerozpijí barvy a jestli bude obraz menu stejně velký .
Já na rozdíl od Tebe a Tobě podobným blbům , umím udržet imp. zdroj "na uzdě", ostatně jako většina inteligentních opravářů co sem chodí , neb pouze blbec může být klidný při napětí 150V horiz. , když tam má být 130V a sledovat jestli se rozpíjejí barvy na OSD . Dále je šokující tvůj poznatek , že s přibývajícím napětím roste rozměr obrazu . To by se mělo tesat do kamene , aby to bylo zachováno i příštím generacím .
Jinak mi věř , že jako anonym se absolutně necítím , neboť na rozdíl od Tebe se podepisuju svým jménem .
Zdravím Ivan