stepa píše::D psal jsem ti to uz v tom druhym vlaknu, kde si se nato ptal:
to Jenys: Melo by to kopirovat automaticky, zapni repro u PC, jeste to pekne cinkne, kdyz to zkopiruje a ten vybrany objekt budes mit vybarveny. Jestli ti to nedela, tak to mas rozhrabany...odinstalovat a nainstalovat novejsi verzi.
Jakou mas verzi Readeru?
"Clovek je tvor ucenlivy"

ja to na linuxech ted nainstalovany nemam, ale byla to myslim treti/ctvrta zalozka od prava a polozka Meritko, nebo Zmenit rozliseni, urcite to najdes. A muzes zkusit treba tohle:
http://www.irfanview.cz/index.phpJa kdyz tisknu DPS z PDF, tak nastavuji Page scaling: NONE , ted kdyz sem si to poradne precetl, tak si nastavoval neco jinyho...nevylucuju ze to funguje stejne. Nebo nastavuju to co ty? Ted nevim. Kazdopadne jestli te to urazilo, tak se omlouvam.
EDIT//korekce
Adobe readera mám 5,1 en. ne neurazilo mě to, vždyť jen tak diskutujeme a o nic nejde, vše dobré

) Asi budu muset odinstalovat a znovu nainstalovat, protože to nejde a ani to nepinkne a repro mám zaplé.
Ale ani tomu chlapovi v práci nefungovalo to sejmutí do schránky. Bez toho je to vše na prd a vo ničem.
Když chci tisknout z PDF, tak mám pro tiskárnu to okno anglické a je to úplně jiné než to české a ten page scaling tam nikde není. Ono také záleží na typu tiskárny, Mám Canona IP4200 a pokud si pamatuji, tak HP710C to měla jiné. Některé nastavovací prvky v tom okně jsou neaktivní.
Jen tak na okraj, zlobí mě to, že mi nefunguje od scaneru ten HP direktor, když ho poklepu, tak jako že by naběhl a pak nic. nejde to ani ve stejných win, ale na jiném disku, záložní disk. Je to tam vše stejně nastavené a taky to nejde ale chodívalo to. Zkusil jsem stáhnout i nové ovladače a nepomohlo to.
To jen, že nic nemůže být v pohodě, ale zase je to zajímavejší