stepa píše:EDIT// V tom mem poslednim prispevku jsem ti psal acrobat, ale to je blbost...Reader staci(jak jsem psal vcera). Nechal jsem se unest prispevkem stanleyv.
Prominte panove, ze som sa Vam primotal do rozhovoru a prisiel na tu mozilu FF
Moderátor: Moderátoři
stepa píše:EDIT// V tom mem poslednim prispevku jsem ti psal acrobat, ale to je blbost...Reader staci(jak jsem psal vcera). Nechal jsem se unest prispevkem stanleyv.
stepa píše:V pohode, nic se nedeje...jenom me to dostalo.Jenys píše:Mohl bych říci, že po bitvě je každý generál....když mi teď píšeš jak jsi mi to vysvětlil a divíš se, že to otevírám v mozile, že jsi mi to neřekl už tehdy, když jsem ti poslal mail, kde je vidět okno mozily?![]()
Zadny email si mi neposilal uz skoro mesic, tak prosimte nemlz. A driv sme tohle neresili.
Celkem nechapu, proc mate jako primarni na otevirani PDF dokumentu nastaveny nejaky prohlizec, kdyz Adobe Reader NEMA ostrou verzi a je to free program...ostra verze muze byt max. Adobe Acrobat. Ono kdyz to oteviras v Acrobatu, tak to chce heslo na PDF mozna proto, protoze ho v tom muzes upravovat. Zkuste tam otevrit neco co vytvoris doma a melo by to jet bez problemu. Ale to uz nema nic spolecneho s nasim problemem a nema cenu Acrobat resit.
EDIT// V tom mem poslednim prispevku jsem ti psal acrobat, ale to je blbost...Reader staci(jak jsem psal vcera). Nechal jsem se unest prispevkem stanleyv.
stanleyv píše:To Jenys: Mna by viac potesila tvoja odpoved, ci ti to us funguje ako ma, a ci to robi ako ma, ako sa tu teraz zacat handrkovat na jednom maily
stepa píše:No jednu omluvu uz jsem ti napsal, evidentne to nestacilo, kdyz to pises znovu...tak nevim.
Kazdopadne zamceny dokument me nenapadl...mas pravdu, tim to je. Jaky to je KTE(rok, cislo, strana)?
stepa píše:Tady to mas, jeslti ti to staci...je to zvetseny na 200%, jak GIF, tak PNG, nebo jestli to budes chtit na 100%, pripadne jiny format, tak dej vedet.