Hroty na ERS 50
Moderátor: Moderátoři
Najprv som poslal otázku ohladom ceny , načo mi obratom p. Zídka odpovedal . Následne som urobil objednávku a čakal. Po mesiaci som preposlal email z dotazom v akom to je stave , načo som dostal odpoveď , že požadovaný tovar bude vyexpedovaný do 7.5 , čo sa viac menej stalo.
Tak teraz som štasný majitel fungel nových hrotov za cca á 53 Kč
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
-
PavelFF*
Pan Zídka mi odpověděl na mail 10.12.2008 a dnes 15.12.2008 mi byly osobně doručeny (osobně jen shodou náhod, měl tu svého člověka).
Zajímavé je taky to, že mi účtoval ceny pro odběr 10 a více kusů (nebo i VIP), což jsem neodebral.
Hroty S1 tužka slovenské za 55Kč.
Takže veliká spokojenost.
Ptal jsem se, jestli jsou to staré zásoby nebo nová výroba, jestli je to vyrobené v ČR nebo na Taiwanu a především, jak dlouho ještě budou v prodeji. Prodavač nedokázal na nic odpovědět. Ani zavolat vedoucího ho nenapadlo.
Jak se vám vůbec hrot líbí? Zdá se, že bude dobrý. A viděl bych to na nějakou čínskou výrobu. Vždyť tam má GM už nějaké zastoupení...
- Přílohy
-
ers50 c.jpg- (178.96 KiB) Staženo 217 x
-
ers50 b.jpg- (145.98 KiB) Staženo 201 x
-
ers50 a.jpg- (283.12 KiB) Staženo 238 x
V centrálním skladu už žádný není. Aspoň že je za docela dobrou cenu. U Bučka stojí 170 Kč.
- Přílohy
-
ers50 d.jpg- (69.18 KiB) Staženo 185 x