JVC AV-D14EE / CH:cp-375(daewoo) V rozměr

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

JVC AV-D14EE / CH:cp-375(daewoo) V rozměr

#1 Příspěvek od Peta-cb »

Zdravím. Televizor měl vypálený kříž v obrazovce (původně kamerový sys. obraz rozdělen na čtyry pole) Měl jsem záložní obrazovku téměř stejnou úzkohrdlá philips. Nyní televizor jde ale je obraz roztažený ve V směru je vidět půl loga 1,2 Primy... při normálnim rozměru. Bohužel není žádný trimr kterým by se dalo nastavit. A tak prosím jestli byste někdo věděl jak do SM??? Nikde jsem návod nenašel...dík
Romanky1

#2 Příspěvek od Romanky1 »

Obrazovku téměř stejnou,,, na tom hodne zalezi jestly tam mas stejnou znacku aspon napis puvodni cislo obrazovka a pak jakou jsi tam dal. podivame se jestly se muze dat jako nahrada za puvodni. A prohlid jsi kondiky okolo vertikalu a dava zdroj na secundaru spravne napeti.

PS: Asi pujde o vychylovaci civky, ktery jsou rozdilne. O prehozeni civek se radeji nesnaz !!! Rozhodis cistotu barev a da to hodne prace pokud neznas postup nastaveni.
Carel

#3 Příspěvek od Carel »

Vychylovací cívky není problém nastavit.Hlavně se nesmí rozházet ostřící kroužky,ty se obtížněji seřizují.Ty ovlivňují čistotu barev.Před stažením kroužky pořádně zafixovat a použít ze stejné obrazovky té nové.Už jsem to párkrát dělal bez problému.Po prvé jsem kroužky rozházel,ale šlo to po delším nastavování také.
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Peta-cb »

Tak tedy: Obrazovky 1) původní A34EAC01X06 phil. úzkohrdlá. 2) měněná A34EAC01X45 phil. úzkohrdlá. Cívky: 1) původní AT1625/31 bez kroužků 2) měněné AT1625/45 s kroužky. S konvergencí sem si už užil to je pravda... raději nikdy více ale do konce sem to dycky nějak donastavil. :D Jináč předtím to bylo rozměrově dobře.
Romanky1

#5 Příspěvek od Romanky1 »

vidim jako nahrady A33EKC01X01 a A34JLL90X01 ,, no nic prehodit vychylovaci civky a melo by to byt v poradku. Pokud jsou stejny stupne vychylovacih civek, mozna ze tam je ten problem a v hodnote impedance civek.
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Peta-cb »

Romanky1 píše:vidim jako nahrady A33EKC01X01 a A34JLL90X01 ,, no nic prehodit vychylovaci civky a melo by to byt v poradku. Pokud jsou stejny stupne vychylovacih civek, mozna ze tam je ten problem a v hodnote impedance civek.
Tak sem dal tedy původní cívky. Obraz se srovnal do normálního stavu. Ale jelikož na měněné obrazovce byly kroužky původně a nyní se tam nevejdou (cívky sou o kousek delší) je lehce rozhozená konv. Neni to nějak moc koukatelný to je. Ale ono to neni. Zde už šance není asi?
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“