Autoradio BETA

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
petr31
Kontaktovat uživatele:

Autoradio BETA

#1 Příspěvek od petr31 »

Ahojte,mám autoradio BETA po bouračce a potřebuju ho odkodovat.Kod mám ,ale pořád mi to píše SAFE.I po několikahodinovém připojení na napájení.Nesetkal se s tím někdo?? Co s tím???:)
Vašek

#2 Příspěvek od Vašek »

A ještě dlouho psát bude :D . Takže Po zapnutí současně stiskni TP a TA a drž tak dlouho, až se na displeji objeví 1000. Pak pusť tlačítka, kód se zadává 1 - číslo první předvolba, 2 -číslo druhá, atd. Pak opět současně stlač TP a TA, až se na displeji objeví "SAFE", uvolni tlačítka a to je všechno.
petr31
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petr31 »

Možná dobrá rada,ale nefunguje :D . už mám omačkané prsty.....asi bude zrada jinde...??? :roll:
tonda26

#4 Příspěvek od tonda26 »

Zkus DX a FM , kód , DX a FM . Na SAFE v Audi deltě to funguje.
jarda_k

#5 Příspěvek od jarda_k »

Jednou sem řešil něco podobného a jedno z tlačítek TA a TP nefungovalo proto to nešlo přepnout do režmu zadní kodu. Na tom radiu byl plošný spoj s mikrospínači a na ně tlačily už samotná tlačítka z panelu. Tenkrát stačilo jen vypodložit trochu ten pl. spoj s mikrospínači.
Vašek

#6 Příspěvek od Vašek »

To co jsem ti poslal je přímo z návodu a u mne to funguje bez problémů. Nevím ale jak se to při zadání chová jestli máš připojené jenom jedno napájecí napětí? Jinak bych to opravdu viděl na jiný problém. Přehrávač je OK?
extrem

#7 Příspěvek od extrem »

petr31 píše:Možná dobrá rada,ale nefunguje :D . už mám omačkané prsty.....asi bude zrada jinde...??? :roll:

pokial je radio a zapojenie ok, po zadani kodu podrz sipku vpravo a musi slapat
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“