Opravte mne, jestli se mýlím ve svém odhadu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od stepa »

S tim chlastem u bastleni pozor...nedela to dobre. Z toho uz jsem vylecenej.
Cust

#62 Příspěvek od Cust »

tandel píše:Cust wrote:
...aby jsi neřeknul, že jen plácám, mám na stole kromě počítače s bastírnou také:
- láhev sliovice
- rozdělaný dokument o bastelní v práci...

Co to znamená rozdělaný dokument o bastlení v práci?

No, dělám v práci kupodivu elektroniku. Většina mé práci skončí ve fázi první funkční vzorek nebo prototyp, teď jsem dodělal něco většího (prototyp), který předávám vedlejšímu oddělení a sepisuju ptákoviny o tom co to umí a jak je to dělané.
No prostě dělám v podstatě vývoj zařízení, který se většinou vyrobí v 1 až 3 kusech, takže tomu říkám bastlení.
EKKAR

#63 Příspěvek od EKKAR »

No že doma vypracovává rešerši, kterou si pak nechá zaplatit, o takových, jako je nás většina, co pracují a zároveň si při práci tu a tam něco bokem ubastlí, aby jim nebyla dlouhá chvíle při tom umrtvujícím drilu v práci na vykořisťovatele.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#64 Příspěvek od Cust »

EKKAR píše:No že doma vypracovává rešerši, kterou si pak nechá zaplatit, o takových, jako je nás většina, co pracují a zároveň si při práci tu a tam něco bokem ubastlí, aby jim nebyla dlouhá chvíle při tom umrtvujícím drilu v práci na vykořisťovatele.

volnou chvíli v práci - myšlenkový útlum - řeším návštěvou bastlírny, bastlení pro sebe v práci začínám až po páté hodině večerní (taky v práci - doma nemám vybavení - byt 1+1)
mtajovsky

#65 Příspěvek od mtajovsky »

tandel píše:Maxell, omlouvám se, ty rovnice jsou prostě moje srdeční záležitost, podívejte se na ně...

(ale klasicky se vektorový součin nabla píše jako rotace, že?)

Jo, a nejsrdečnější záležitostí to bylo, když z nich na průbě z teoretické elektrotechniky III měl člověk odvodit hloubku vniku elmag. vlny. :twisted:

Co se týče nicku, tak má ke mně asi takový vztah, jako jméno Lucie Bílá k osobě Hana Zaňáková. Čili vůbec žádný. Prostě pseudonym podle jména jedné ulice, které se mi líbilo.
Naposledy upravil(a) mtajovsky dne 31 bře 2008, 13:55, celkem upraveno 1 x.
Cust

#66 Příspěvek od Cust »

mtajovsky píše:
tandel píše:Maxell, omlouvám se, ty rovnice jsou prostě moje srdeční záležitost, podívejte se na ně...

(ale klasicky se vektorový součin nabla píše jako rotace, že?)

Jo, a nejsrdejsrdečnější záležitostí to bylo, když z nich na průbě z teoretické elektrotechniky III měl člověk odvodit hloubku vniku elmag. vlny. :twisted:

Co se týče nicku, tak má ke mně asi takový vztah, jako jméno Lucie Bílá k osobě Hana Zaňáková. Čili vůbec žádný. Prostě pseudonym podle jména jedné ulice, které se mi líbilo.

Maxell bude spíše Maxwell
co se týče nably:
nabla a skolarní součin - vždy jsem psal jsem jako div ( )
nabla a vektorový součin - vždy jsem psal jako rot ( )
tandel

#67 Příspěvek od tandel »

Artaban001 píše:U mě žádný význam nehledejte. Jméno je podle psa z Fantomase, a to jen kvůli tomu, že jsem předpokládal, že ho přede mnou nikdo nepoužil.

Hurá, u Artabana jsem se trefil !!! Konečně něco správně !!! Hup, hup, hup !!!
Cust

#68 Příspěvek od Cust »

tandel píše:
Artaban001 píše:U mě žádný význam nehledejte. Jméno je podle psa z Fantomase, a to jen kvůli tomu, že jsem předpokládal, že ho přede mnou nikdo nepoužil.

tandel, omlouvam se trošku, nepřečetl jsem si úvod vlákna a hned jsem nepochopil, narážku Maxell a Maxwell byla tedy mimo...

co se týče Cust, tak je to doopravdy Čust, takže žádná fr. škola. Tuto přezdívku mi dal v prváku na střední kamarád po 30 min. asociaci na moje příjmení a veze se to semnu do teď. Nic v tom nehledej.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Jenys »

tandel píše:

JJ, jsi prostě geniální. Doufám, že to někdo nezkomolí za genitální :lol: :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
tandel

#70 Příspěvek od tandel »

Jenys píše:JJ, jsi prostě geniální...

Ty nesdílíš moji radost? Co znamenají ta písmena JJ ?
sambiliong

#71 Příspěvek od sambiliong »

opak nn
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Jenys »

tandel píše:
Jenys píše:JJ, jsi prostě geniální...

Ty nesdílíš moji radost? Co znamenají ta písmena JJ ?

Aha, já myslel, když znáš třeba BTW, takže znáš i naše JJ=JoJo, NJN = nojono, atd. :lol: :wink: Ale já jsem jí právě sdílel :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
tandel

#73 Příspěvek od tandel »

nn znamená např. nomen nesci/ jmeno neznámé. Jsou i méně používané významy, např. americký akronym nn/now now/hned, okamžitě.
Ale blíže než americké akronymy je mi Česko a Slovensko.
JJ podle mě tedy znamená v první řadě světoznámou slovenskou firmu na výrobu elektronek, viz http://www.jj-electronic.sk/ jejíž lampy mi krásně svítí v lampáči, jehož schéma je na jiném místě fóra.
rezis

#74 Příspěvek od rezis »

nn - ne ne
jj - jo jo
nz - neni zac
njn - no jo no
lol - brutalni smich
Internet - metla lidstva
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od zdenoeddie »

rezis píše:nn - ne ne
jj - jo jo
nz - neni zac
njn - no jo no
lol - brutalni smich lot of laugh

rofl == rolling on the floor of laugh,totalne brutalni smich
tjn == to jo no
fy == f*ck you
wtf? == whats the fuck?/co to sakra je?
a svetozname:
<> || <|> || <-> == pohlavny organ zeny
a dalsie (|),( | ),(!),( ! ),................
Naposledy upravil(a) zdenoeddie dne 31 bře 2008, 16:25, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“