zesilovač pro domácí kino

Problémy s návrhem, konstrukcí, zapojením, realizací elektronických zařízení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od DjRix »

To máš pravdu,ale já taky psal že ten poťák je spíš low-end v kategorii hi-end,v paneláku 5x4m bez pořádnýho zatlumení a beden tak za půl mega to stejně nemá smysl....Ale mám pocit že dnes se ty kategorie trochu posunuly. To co bylo dřív Hi-Fi tak je dnes už pomalu Hi-End a to co je dnes hifi jsou vehikly nehorázné kvality i zvuku,že by se z toho jeden :puke: a pokud chceš dnes Hi-end tak si musíš nachystat tak 4-5 mega aby to trochu stálo za to.
Klídek chlapi,to je nulák...
denis15

#17 Příspěvek od denis15 »

A votom to je. Po měření ten můj zes dává 2x28W/4ohm čistého výkonu a nebyl ještě naplno a tak kolikrát žasnu, co za kotle si lidi doma pořizují. Když jsem v supermarketu a vidím ty "letadla", co tam prodávají tak bych taky blil. Je to děs, ale lidi to berou. Nejsem žádný audiofil ale občas si něco dobrého poslechnu a je to jiné kafe. :wink:
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od DjRix »

Jo,ten můj cca 2x70W do 8 Ohm a taky to stačí,chtělo by to asi jen doplnit o sub. Taky nejsem žádnej "šílenec" a nemám tak naladěný uši abych poznal rozdíl mezi sestavou za 100 táců a sestavou za půl mega,mě to v podstatě stačí.
Klídek chlapi,to je nulák...
Vena

#19 Příspěvek od Vena »

co treba pouzit napr AD5206 od Analod Devices posilaj vzorky zdarma 2ks od jednoho typu tenhle io ma 6 potaku musi se teda ridit mikroprocesorem
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jirka »

bart1 píše:Asi postavím odporovou síť s cmos. Je to sice krkolomné, ale laciné a solidní parametry. :cry:

Tak tady mas nejaky tip
http://tony-william.wz.cz/elektronicky_audio_potenciometr.html
Odpovědět

Zpět na „Řešení problémů s různými konstrukcemi“