TSP-IC

Diskuze a poradna o programátorech a programování různých obvodů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
SaGit

TSP-IC

#1 Příspěvek od SaGit »

Ahojte ludia....Potreboval by som pomoct. Nie som registrovany, viem, ze to niekomu bude vadit, ale hadam sa najde aj daka dobra dusa, co poradi, ak bud vediet.. Postavil som si Programator TSP-IC pd pana L.Ruckla a skusal som ho s roznymi programatormi (Win pic, win pic800, icprog, a ine), pricom neuspesne.. Mam WINXP. Viem, ze byvaju problemy s tym win pri programovani..Ale chcem sa spytat, ci fakt nikto nerozbehal TSp-IC programator na win xp....ide mi o to, ci je zly system, alebo konstrukcia....Ale konstrukcia vyzera ze funguje...Diky za pripadne rady...
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

A mas v IC-Progu nahranej ten NT/2000 driver? Ja ho pouzivam na W98 a tam to s tim programatorem funguje dobre.
Atlan

#3 Příspěvek od Atlan »

Hmm skusil si sa obratit na autora konsrukcie ? Urcite by ti poradil...

Tu je navod...poskusaj a daj vediet inak urcite to funguje pod XP.
Přílohy
Ak.txt
(1.63 KiB) Staženo 172 x
eljaro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od eljaro »

neznám tu konstrukci ale asi vycházi z jdm či tait verze ?! nepíšeš z jakým procesorem či obvodem to zkoušíš ? někdy jsou problémy z driveri ale s tím pro NT2000 to jede bez keců i pod xp ! Pokud něco nejede bud to nezvládají programátory - nesedí rozhodné urovně či časy programovaní ! urovně lze řešit externím napájením časy pak změnou konstanty času ! upřesni co programuješ a čím !!
Sagit

#5 Příspěvek od Sagit »

Dakujem vsetkym za odpovede. Toto forum ma fakt uroven a ludia su tu znali. Nasiel som chybu (5 V napajanie procaku bolo na pine 15 a nie 14 :D - neosadzoval som objimku do dps ale na skatulku. )Skusim to prerobit a uvidim, ci pomohlo. Programovany obvod bol PIC 16F628 a je dost mozne, ze uz je nebohy..Skusim to s druhym a uvidim,...Len ma trapi, ze na icprog hovoria, ze pod XP nechodi nikomu, ale tak pevne verim, ze to tak nie je..Skusim to opravit a dam vediet..Zatial dik.
Sagit

#6 Příspěvek od Sagit »

Dakujem chlapy...Uz to fachci.. Problem bol iba v prepojeni patice na krabicke....Az mi to je trapne, ked si pomyslim, ze som ju preletoval hadam desat krat :D to je asi vyzitka mojho zrkadloveho myslenia :D A nastastie to na moje prekvapenie prezili aj vsetky PICi :D Ale co si neviem vysvetlit, ze aj som meral napatia na patici a boli ok...asi viac tych istych chyb za sebou.. :D Dakujem teda velmi pekne vsetkym... :?
Odpovědět

Zpět na „Programování PIC, ATMEL, EEPROM a dalších obvodů“