Nejde připojit soubor v sekci "Opravy a restaurování ..
Moderátor: Moderátoři
-
PavelFF
Nejde připojit soubor v sekci "Opravy a restaurování ..
chtěl jsem přiložit fotku k odpovědi v sekci "Opravy a restaurování starých elektropřístrojů" a nenašel jsem tlačítko "Připojit soubor". Ostatní sekce to mají (alespoň těch pár, které čítávám), takže předpokládám, že to vzniklo proto, že "Opravy a restaurování..." vznikly teprve nedávno.
-
PavelFF
-
PavelFF
Mně se tam ale nezobrazuje. Omlouvám administrátorům se za zbytečnou přílohu, ale lidi mi to nevěří.Normálně je tam.
- Přílohy
-
Hledej rozdily.jpg- (189.42 KiB) Staženo 314 x
PavelFF píše:Omlouvám administrátorům se za zbytečnou přílohu, ale lidi mi to nevěří.Normálně je tam.
Omlouvat se můžeš, jak chceš: na přílohy máš vyhrazený limit. Až ho naplníš, jiný nebude, tak na ně buď opatrný.
Jak moc je prostor obsazený, ukazuje bargraf v soukromých zprávách vlevo. A ještě jednou ho najdeš ve svém profilu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
PavelFF píše:To mě napadlo taky, že se tu přitvrdilo proti nezaregistrovaným. Jenže v jiných sekcích tlačítko vidím. Takže to bude asi v něčem jiném.
To bude chyba ZdenkaHQ - založil nové fórum, ale nenastavil správně oprávnění i pro "anonymy", takže měli smůlu...
P.S. Můžeš se odregistrovat
P.S. 2 - V "TEORII" jsem to anti-anonymní připojování příloh zatím zachoval. Už jenom pro pořádek...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]