internet_UPC

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xxxe

#16 Příspěvek od xxxe »

Jenys píše:
stepa píše:Ona ta funkcnost bude souviset s tim, ze musis navstivit nekmilovu stranku(me to zacalo fungovat pote co jsem ji navstivil)...asi jsou potreba cookies, nebo neco podobnyho.

Sry za OT

Hele já bych asi spíš používal tenhle odkaz: http://www.nekmil.estranky.cz/fotoalbum ... ene/upc/15, na ten se dostaneš přímo a hned :wink:

Jo,tohle funguje bez problémů. :)
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jenys »

Jo, tak už se mi to také normálně zobrazí, ten obrázek ze začátku diskuse, asi je fakt potřeba tam zajít na tu stránku, ale ten odkaz co jsem dal naposledy bude fungovat každému bez chození nejdřív na tu stránku :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
nekmil

#18 Příspěvek od nekmil »

http://www.flyshare.cz/15943,internet_UPC_princip.jpg

Obrázek

A) mohl by někdo zkontrolovat jestli mám ty adresy navržené správně ?
B) mohl by mít UPC k tomuto řešení "nějaké pindy"

p.s. ta síť co je na obrázku nejníže, funguje bez problému

předem děkuji za nadávky že se to nezobrazuje :D
Hill
Administrátor

#19 Příspěvek od Hill »

Jestli ve smlouvě zapomněli zdůraznit, že nesmíš konektivitu poskytovat třetí osobě, nedělej si s tím hlavu.
Pokud to tam je, bude otázka času, kdy třeba někoho zarazí příliš mnoho MAC adres na jedné IP (nebo je naklonuj).
miroja

#20 Příspěvek od miroja »

Hill píše:Jestli ve smlouvě zapomněli zdůraznit, že nesmíš konektivitu poskytovat třetí osobě, nedělej si s tím hlavu.
Pokud to tam je, bude otázka času, kdy třeba někoho zarazí příliš mnoho MAC adres na jedné IP (nebo je naklonuj).

No ono sa to da zistit aj inak, ze net sa dalej distribuuje, naprikald podla TTL parametra paketov, ktore z takehoto konglomeratu vyhadzaju.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“