poraďte s reproduktory
Moderátor: Moderátoři
poraďte s reproduktory
Nevím jaké repro koupit, ale ne nic drahého a ne zase nic co jen chrčí. Průměr ve dveřích je 165mm a tak bych se rád poradil co tam dát.
Výstup z rádia je udáván 4x 50W
Nikdy jsem nic takového nezapojoval a tak rád přijmu všechny vaše názory.Pokud máte někdo odkaz na levné repro budu jen rád když mi stím pomůžete.
Jinak nechci nic super to znamená takový to tuc tuc jako přídavný zesilovač a subwoofer zabírající místo.
díky všem za názory a rady
www.ges.cz/?ipp=120&lang=cz&cur=CZK&or= ... ES13001931
Killroy
ale na obycajne pocuvanie do auta ti 4x17W v pohode staci...cize k tomu nejake 2-3 pasmove repraky a mas po starostiach...a s priemerom 165mm ich je habadej...
To all:Vůbec, pokud by se oželely rámečky s mřížkou, dá se sáhnout po mnoha typech z tuzemských TVM, nejlépe širokopásmové, nebo nízkorezonanční. A jak už tu padlo, nelze očekávat od žádného rádia víc než 20W na kanál (ještě jsem se nestřetl s autorádiem s vestavěným měničem
kemos píše:taky co poslouchas??zase abys neco nekoupil a na tvuj styl hudby byli uplne k hov**..
Tak tohle je dobrá poznámka. Skutečně, pokud posloucháš folk and country, vyhoví i běžná no name Čajna. Pokud je Tvůj hudební zájem na opačném konci scény (nemám teď na mysli dechovku
Obecně lze od slušné a průměrné stopětašedesátky očekávat ucházející zvuk, tedy, pokud se nezabetonuje v mikroobjemu, jak to něketří konstruktéři aut řeší
Povedený reproduktor je pro montáž do dveří ve staré Fabii s označení 6Y0 035 411 C (nebo 1Z0 035 411 C), ale jeho tvar neumožňuje montáž všude - jen tam, kde je montážní plocha oproti tapecíru zapuštěná. Tento repro má 4-vrstvou kmitku (samozřejmě Al former) a velmi slušné TS parametry, nechá si hodně líbit i co se týká vybuzení.
spýtam sa na váš názor,
ako sa vám pozdáva seriový audio systém vo FIAToch STILO/BRAVO(2007).
Stilo som mal s MC prehrávačom ale celkovo audio systém s 6 reproduktormi (2x woofer, 2x stred , 2x vyškač) to hralo veľmi dobre, kazetak s plnou logikou a dolby ktore bolo veľmi dobre (neuberalo až tak na výškach) hral tak isto k plnej spokojnosti.
teraz mam nove bravo, radio po elektronickej stranke je cca to iste ako u stila ale tu ho mam s CD prehrávačom, akustický dojem je o niečo lepší ako v stile.
ešte dodám že rádia su vyrobené v spolupráci s Blaupunkt/Visteon.
zdravím fiatakov
-
user2008