Problém se zesilovačem s KD607,617
Moderátor: Moderátoři
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
-
lukan
Jestli se nemůžeš zdánlivě ničeho doměřit a jednou to funguje a jednou ne, zaměř se na studeňáky i tam kde zdánlivě vůbec nemůžou být, třeba i uvnitř pouzdra tranzistoru. S tím jsem se setkal u ruských tranzistorů.
-
lukan
lukan píše:No jo je to strašné, dva dny jsem se v tom hrabal, čim dýl jsem se v tom hrabal tím víc jsem z toho byl mentál, Myslím že v tom stavu bych nedokázal ani oživit něakej usměrňovač. Do budoucna si musim něco najít abych se uklidňoval při podobných situacích. Jsem docela cholerik takže se nemůžete divit.
Nemelo by to byt obracene? Ja cim dele se hrabu v opravovanem zarizeni, tim lepe pochopim jeho funkci a "osvojim" si ji. Nekde asi delas chybu(a na cholerika to nehazej...to jsem taky
-
lukan
Trochu pomůže řvaní strašných slov, jestli ale doma nemáš malý děti nebo tenký zdi
Je to něco podobnýho, asi jako osciloskop a stetoskop
já měl na mysli spíš denní intelektovou výkonnost než měsíční periody, taky je asi fakt že celkově kulminuje někdy mezi 20-25 rokem a pak už holt člověk jen paběrkuje...
Je dost možný že se dá stimulovat i fyziologicky, třeba Churchill tuším chlastal whisky jako vodu, a s dobrým výsledkem.