Nemá k téhle TV někdo návod k obsluze, případně neví někdo, jaký kód jí přísluší na univerzálním DO? Na internetu jsem našel servisní manuály, samozřejmě za peníze, ale to nepotřebuju. Stačil by mi ten návod. Výrobce na tenhle typ už zanevřel (vyrobeno nejspíš na konci osmdesátých let). Díky za pomoc.
Funai TV-1400A MK6
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Funai TV-1400A MK6
Nemá k téhle TV někdo návod k obsluze, případně neví někdo, jaký kód jí přísluší na univerzálním DO? Na internetu jsem našel servisní manuály, samozřejmě za peníze, ale to nepotřebuju. Stačil by mi ten návod. Výrobce na tenhle typ už zanevřel (vyrobeno nejspíš na konci osmdesátých let). Díky za pomoc.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Řeším ale jiný problém - po zapnutí se z TV ozývá cvakání, což se projevuje blikáním a scvrkáváním obrazu. Za pár minut to přestane, někdy to nedělá vůbec, jindy v nebývalé míře. Není to elektrické sršení, spíš takové lupání, jakoby se tam něco pohybovalo. Asi teplotní dilatace. Nesetkal se s tím někdo?
EDIT: tak jsem to zkoumal, jde to od hrdla obrazovky a jednou jsem dokonce viděl modrý záblesk. Žeby zasviněné jiskřiště?
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych se chtěl zeptat - na šásku je jakýsi přepínač, bez sundání krytu není přístupný. Neví někdo k čemu je?