Humax 5510
Moderátor: Moderátoři
Humax 5510
-
Návštěvník
ale velmi dobrý servis na HUMAX
Daniel Rychlík - specializovaný servis sat. přijímačů a CAM modulů
Havlíčkova 818
742 83 Klimkovice
mobil: 603 24 88 10
servis@humax.cz
a277d@iol.cz
Humax 5510
-
Návštěvník
Humax 5510
Humax 5510
-
Návštěvník
Hrst elitu..to je přesně ten problém na které trpí tyto řady humaxu a odpovídají tvému popisu vady...za dva tři roky umřel každý...
Humax 5510
-
Návštěvník
všeobecně..pokud za nějakou službu zaplatím a nejsem spokojen je možno do min 3 měsícu reklamovat...
ta hrst elitu...je opravdu vadná ..neříkám ,že všechny ale většina.. změř si je na mustku a změř jejich vnitřní R...symptom kousání ,vypínaní,špatná citlivost je u humax řady5xxx typická...vim o čem píšu ..sám mám5500
A opravdu se me nezda, ze by udelal takove zverstvo, leda ze by byla primo vada na tve puvodni desce, nevim. Vzhldem k tomu ze s timto servisem jsem nadmiru spokojeny, nevim co si o tom myslet.
Humax 5510
A to by mně zajímalo,jak bys dostal do tohoto Humaxu jiný software?Mě se podařilo dostat tam jen software z typu 5500 a ještě k tomu musel sedět systém ID.Žádný jiný Fimware to prostě nevezme.A podařil se mi tam taky nahrát software z 5500+,protože u tohoto typu SW enní uváděný žádný ID,ale s ním se mi nepodařilo nic naladit.
Když bych to shrnul,tak kdyby mi tenkrát řekl,že mi vymění desku,tak bych vůbec nic nenamítal,ale vrátil to v ještě horším stavu,než jsem to k němu dal.A věřte,že takovýchto autorizovaných servisů je mnoho.
-
Návštěvník
Humax 5510
medabeda píše:Zdravím na fóru a prosím o radu.Sousedovi na HUMAX CRCI-5500 asi děti zaPINovali přijímač.Je nějaký postup,jak PIN přečíst,nebo zrušit?Předem děkuji za radu,pokud existuje.
Méda Béda.
Stiskni tlačítko menu, vyber Instalace pak Status najed na Verze přijímače. Pak stiskni barevná tlačítka v tomto pořadí - červené, zelené, modré a pak bílé tlačítko a nakonec tlačítko "0". Napise to "PIN code has been reset" a hotovo.
Jinak se to da tusim editorem taky vymazat.