PROBLÉM NERO PLUGIN

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jaoco

PROBLÉM NERO PLUGIN

#1 Příspěvek od jaoco »

CHalani poradte s nerom mám nero 7 ultra edition a sviňa nechce napaľovať audio CD z MP3 vypíše že nemám potrebný
plúgin popritom sú tam všetky, pre časom to ešte fungovalo OK. Skúšal som aj odinštalovať a naištalovať a nič.

Dík za odpovede
albacom

#2 Příspěvek od albacom »

jaoco píše:CHalani poradte s nerom mám nero 7 ultra edition a sviňa nechce napaľovať audio CD z MP3 vypíše že nemám potrebný
plúgin popritom sú tam všetky, pre časom to ešte fungovalo OK. Skúšal som aj odinštalovať a naištalovať a nič.

Dík za odpovede

Nedávno jsem měl podobný problém nainstalované Nero 7řady fungovalo bez problé mů pak jsem ho odinstaloval a nainstaloval Nero 8 protože se mi
nelíbylo a byl jsem zvyklí na Nero 7 tak jsem 8 odinstaloval a znovu tam nacpal Nero 7 u kterého už pak fungovala sotva polovina položek dvakrát jsem ho přeinstaloval a pořád stejný nakonec pomohla až reinstalace systemu win. xp
byKiVi

#3 Příspěvek od byKiVi »

Skuste odinstalator priamo od AHEAD:
http://www.nero.com/eng/downloads-cleantools.html
Podla toho, ktore verzie Nera boli nainstalovane, pouzite dané verzie odinstalatora. Najlepsie bude asi zacat od poslednej nainstalovanej.

Vela stastia
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“