Color 466
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Je to 6PN387-224,pokud by jsi ho měl byl bych Ti vděčný,rpotože jsem tam už vrazil VN trafo a chtěl bych to dodělat.Díkymedabeda píše:Jaké je označení toho tuneru?Mrknu,jestli jej na nějakém chassis nemám.
Méda Béda.
Asi ten šváb skusím vyměnít,protože data do něj lezou,ale ladící napětí z něj ne.Taky na jeho krystali je amplituda asi jen 0,1V,myslím,že to je málo.Zkusím a napíšu jak jsem dopadl.bumbo píše:V Grundikách hodně často odcházel IO SDA3202 eqvivalent TSA5511.Telka se chovala stejně,na obrazovce to ukazovalo že ladí,ale bylo stále jen zrnění.Povýměně IO bylo vyřešeno.Někdy se stalo,že se dalo ladit jen v jednom pásmu,tam se dal naladit signal a dal se i uložit,ale v jinem pásmu bylo jen zrnění a nešlo nic naladit.Problem byl taky v tom IO.Po výměně to chodilo.
Díky moc,sice jsem ten obvod už objednal,ale uvidíme jak dopadnu.Když tak mi písni na SZ.medabeda píše:Zítra se Ti podívám po tom tuneru.To že je na X-talu rozkmit 0,1V nemusí být vada,pokud nevíš,kolik tam má být ve skutečnosti.Mnoho krystalů u procesorů kmitá jen na 50mV a tak to má být.
Méda Béda.