Sony DVP NS-330

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lumir

Sony DVP NS-330

#1 Příspěvek od Lumir »

Prosím všechny,kdo mi může pomoci.
Sháním schéma SONY DVP NS-330, Stačilo by mi schéma jen zdrojové desky s hodnotami součástek. Je tam zenerová dioda ZD 301. Je vadná a ostatní Sony DVP NS-.... mají tyto ZD různé. ZD je světle fialová a má černý a červený proužek. Děkuji za pomoc.
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

To schéma je http://monitor.net.ru (registrace nutná)

Killroy
Lumir

#3 Příspěvek od Lumir »

Děkuji za radu,
na stránky jsem se zaregistroval i potvrdil registraci- účet byl vytvořen. Když zadám : http://monitor.net.ru/forum/sony-dvp-ns ... 13408.html
pak nevím jak stáhnout odkaz Děkuji za další radu.
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

Dole je klikací okénko "skačať". Soubor má 3,2M.

Killroy
Lumir

#5 Příspěvek od Lumir »

Bohužel, jsme už na to dva, ale žádné okénko "skačat" tady není. Tak nevím co s tím.
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

To okénko je samozřejmě v ruštině a je uprostřed pod těmi datumy a počty jednotlivých stažení. Alespoň já ho tam mám a můžu stahovat. Rusky snad ještě něco umíš a tak nevím co tam tropíš.

Killroy
Lumir

#7 Příspěvek od Lumir »

Pod Скачиваний: 589 už není žádné aktivní okno. Je pouze neaktivní šedý pruh podél stránky. Zatím děkuji za snahu. Možná, že u registrovaných nováčků začnou stránky fungovat později.
Killroy
Moderátor

#8 Příspěvek od Killroy »

Je, ale zapomeň na to. Takhle se nikam nedostaneme. Stáhl jsem to a poslal ti to mailem.

Killroy
paveltl

#9 Příspěvek od paveltl »

Tak jsem se taky zkusil na ty stránky kouknout, ale nikde jsem tam nenašel registraci. Jen pokud jsi už registrovaný tak zaslat cokoliv, ale novou registraci nikde. Asi jsem slepej.
cikan

#10 Příspěvek od cikan »

to paveltl :
po kliknutí na "Fajly" - první levá položka na horní liště - se otevně další okno. Tam jsou vlevo nahoře pod reklamním proužkem dva výrazy (černé písmo) "Registracija . Vchod". Při registraci je nutné správně odpovědět na test se 4 otázkami (každý má 4 odpovědi). Potom přijde emailem odpověď s potvrzovacím linkem - bez potvrzení nic nestáhnete. Good luck s "azbučtinou".
cikan
Návštěvník

#11 Příspěvek od Návštěvník »

Děkuji hodně Killroy za pomoc. Nakonec jsem provedl novou registraci a po potvrzení je vše jak má být. Stahování funguje OK
Ps. Pro paveltla: klikni třeba na – (schemy) a nahoře je registrace. Lumír
paveltl

#12 Příspěvek od paveltl »

Hoši díky, já říkal že sem slepej. V tom okně jsem žádnou registraci neviděl, jen odkazy. Buď tam včera nebyla nebo sem jí přehlíd.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“