Začalo se objevovat takové občasné nepříjemné škvrkání do zvuku (dělá to i při aktivovaném mute) jako kdybych zkratovával výstup.Zkusil jsem vyměnit TDA2615 a kondíky na zvuku ,ale bez úspěchu.
Dále se pak objevil problém s teletextem ,který nezobrazí bílé barvy ,ale je do žluta.
Poradíte mi? díky
Je možne že v zdroji maš studenak a ten sa ti prejavuje cez napajanie zvuku ako škrtanie a pokial ide o žlty TXT tak maš zrejme problemy s modulom RGB pomeraj napetia na vystupoch RGB či su približne zhodne a podla toho čo pišeš bude červena mať nižšie napetie ako ostatne dve
Ani nie skor som mal na mysli TEA 5101A pomeraj napetia na vystupe 7,10,13 a porovnaj rozdiely pomeraj diody VD711,721,731 či nemaju zvody v zavernom smere hlavne ta na cervenu farbu VD711 ak nie tak skus doladiť napetie s prislušnym trimrom na uroven ostatnych dvoch.
Mam tez C462 a obcas mam nazlotly TXT, staci do tv prastit a jedeto .Takze asi studak asi primo na patici modulu TXt. Zatim mi to jede tak sem to neresil...
Škvrkání zvuku vyřešeno studeňák na R101 a R118 jestli si to dobře pamatuju.Ale TXT stále bez úspěchu.Napětí bylo cca 110V.Vyměnil jsem IO a zkusil znovu srovnat napětí dle manuálu ,ale při regulaci se ta žlutá barva skoro nemění - spíš jde víc do červena.
Pomeraj ešte vystupy na module TXT na vystupoch 2,3,4 na module alebo
20,22,23 na CF70200 ci maju približne zhodnu uroven signalu a este skontroluj pripadne vymen C808 na tomto module a ked budeš merať tak skontroluj aj vyhladenie napajania +5V ak by vlnilo pomeraj aj C815