TV Matsui 190TSIL resp.Ferguson 1400R

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Onkyo

TV Matsui 190TSIL resp.Ferguson 1400R

#1 Příspěvek od Onkyo »

Neviete niekto poradiť ako sa vstupuje do servisného menu u týchto prístrojov? Prosím.
mirkov

#2 Příspěvek od mirkov »

Skus: -Volume na tv sucasne s tlacitkom 6 na DO.
No neviem,aj ked sa tam dostanes a nevies pod ktorym kodom co je,vela toho nespravis.Vsetko je to tam v hex tvare.
Onkyo

Mitsumi 190TSIL

#3 Příspěvek od Onkyo »

Ja mam ten hexa tvar len som nevedel ako vstupiť do SM.Dík.Vyskúšam. :D
mirkov

#4 Příspěvek od mirkov »

Ten hex by si mi mohol poslat.Mam tv Matsui.
Vdaka.
Onkyo

#5 Příspěvek od Onkyo »

Zaslem hex len som ho zadal ale neviem ako sa to ma ulozit aby to tam ostalo ak to vie niekto nech mi pomôze.Dik. :?
mirkov

#6 Příspěvek od mirkov »

Prepis to co ti treba,vypni a zapni tv. :)
Návštěvník

#7 Příspěvek od Návštěvník »

Prepísal som co bolo treba aspon na jednom TV som to videl ako to je ,ale nefunguje to zatial skúšam dalej.Nechce ladiť VHF len UHF kanalák som vymenil za Samsung vhf+uhf. :(
Návštěvník

#8 Příspěvek od Návštěvník »

ja mam ten isty problem.V serv.menu vyzerajú tie byty na prepísanie napr.0B9 8C a vždy sa po odkliknutí enterom na DO navolí ďalšie hexa číslo.No tie prvé tri písmená sa nedajú prepísať len navoliť.Je to tak normálne.?Povedali mi ,že treba zadať 0B9 8C a 113 07 len tam je tých čísel ovela viac tak neviem či to má tak byť a treba prepísať len pri tých dvoch údaje,alebo ako. Dík za vysvetlenie čo a ako. :oops:
Návštěvník

#9 Příspěvek od Návštěvník »

Prepísal som co bolo treba aspon na jednom TV som to videl ako to je ,ale nefunguje to zatial skúšam dalej.Nechce ladiť VHF len UHF kanalák som vymenil za Samsung vhf+uhf. :oops:
Návštěvník

#10 Příspěvek od Návštěvník »

Na prepnutie normy zvuku I na BG treba prepisat: 0b9 na 8C a 0BE na 00.Takto zvuk funguje u mna na tv Matsui a Ferguson.
Horsie to je s prepinanim tv pasiem.Po zapojeni tunera Thomson CTF5510 tv preladilo vsetky pasma/aj vhf/.Ale len raz.Potom uz ladilo iba uhf. :cry:
Cosi sa pise o tomto aj tu:http://monitor.espec.ws/sch/result.html
Onkyo

#11 Příspěvek od Onkyo »

Tak s tým zvukom to ide OK.Ale čo s tým ak neladí vhf a ladí len uhf.Čo treba ešte prepísať v Ser.menu? :idea:
mirkov

#12 Příspěvek od mirkov »

Onkyo píše:Tak s tým zvukom to ide OK.Ale čo s tým ak neladí vhf a ladí len uhf.Čo treba ešte prepísať v Ser.menu? :idea:

V tychto tv nie je tuner na vhf pasmo. :cry: Bolo uz o tom pisane: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... pic&t=2608
Onkyo

#13 Příspěvek od Onkyo »

Samozrejme že tuner som vymenil za vhf + uhf.A už som aj dostal do telky ladenie pre vhf a uhf cez servisné menu to ide urobiť za sekundu a je to OK. natrápil som sa ale je to OK.Dík za pomoc. :lol:
mirkov

#14 Příspěvek od mirkov »

Onkyo píše:Samozrejme že tuner som vymenil za vhf + uhf.A už som aj dostal do telky ladenie pre vhf a uhf cez servisné menu to ide urobiť za sekundu a je to OK. natrápil som sa ale je to OK.Dík za pomoc. :lol:

A keby som ta poprosil,co treba zmenit v servis menu na ten vhf tuner?Budem ti vdacny.Miro 8-)
Onkyo

#15 Příspěvek od Onkyo »

:wink: Jasne ze ti poslem odpoved len nie som momentálne doma,ale zajtra vecer najneskor pozajtra to dam na ako prispevok.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“