Receiver Thomson přetížen.
Moderátor: Moderátoři
xxxe píše:To největší a pravděpodobně černý co najdeš přidělaný k tomu velkýmu hliníku se žebrováním budou koncáky,odpojováním konektorů s napájením na těch deskách u chladiče zjistíš který je spálený.Odpoj jedno napájení a vyzkoušej zapnout,když bude hrát tak je spálený ten odpojený.
na fotce to nejde vidět ? tam nic není velkého.. vím jak vypadají ty konektory zhruba, ale já je tam nějak nevidím. kdyby šlo ukázat šipkou kde jsou ? nejdou vidět? můžu udělat ještě nějaké foto
Chtělo by to vymontovat ten chladič a udělat fotky těch desek na něm z druhé strany. Ty bílé kostky co jsou vidět dole jsou emitorové odpory koncových tranzistorů, takže pod nimi budou nejspíš ty tranzistory.
paveltl píše:Pokud máš rozpojený ten konektor co je vidět na fotce tak nemůže nic zesilovat. To je totiž napácí konektor pro konce.
Chtělo by to vymontovat ten chladič a udělat fotky těch desek na něm z druhé strany. Ty bílé kostky co jsou vidět dole jsou emitorové odpory koncových tranzistorů, takže pod nimi budou nejspíš ty tranzistory.
jj, o tom konektoru vím. OK rozeberu to, vyfotím a šoupnu zde detailnější fotku
- Přílohy
-
240420081028.jpg- (257.52 KiB) Staženo 114 x
-
240420081027.jpg- (244.68 KiB) Staženo 91 x
-
240420081026.jpg- (286.59 KiB) Staženo 100 x
Ale taky se mi jednou stalo že byli všechny tranzistory vpořádku a byl jenom přerušenej odpůrek v budiči. Jsem se divil že to přežilo.
Každopádně teď musíš najít závadu a pokusit se jí opravit.